, Δευτέρα
25 Σεπτεμβρίου 2023

«Αστέρι για την Σάντερλαντ ο Σαλπιγγίδης»

Εξακολουθεί να συζητείται το όνομα του Δημήτρη Σαλπιγγίδη στην Αγγλία, και μάλιστα σε άρθρο του ο Daninfrance, εξειδικευμένος στο ρεπορτάζ της Σάντερλαντ, στην ιστοσελίδα “rokerreport.com”, τον θεωρεί ιδανική μεταγραφή για την ιστορική ομάδα .

Ο εν λόγω αρθρογράφος αναλύει το 4-3-3 που θέλει να εφαρμόσει ο Μάρτιν Ο’ Νιλ στην Σάντερλαντ και εκτιμά πώς ο Σαλπιγγίδης είναι ο ιδανικός για να παίξει το ρόλο του δεξιού ακραίου.
Υπάρχει ένας παίκτης που ξεχώρισα γι’ αυτό το ρόλο στο τελευταίο EURO, ο οποίος μένει ελεύθερος (σ.σ. προτρέχει ο αρθρογράφος) από την ομάδα του.

Παίκτης που με ενθουσιάζει, με μεγάλη ποιότητα. Θα μου άρεσε να ακούσω ότι η Σάντερλαντ εξετάζει το ενδεχόμενο να έρθει σε συμφωνία με τον Δημήτρη Σαλπιγγίδη” τονίζει και προσθέτει:

“Λένε ότι οι ομάδες δεν πρέπει να αποκτούν ένα παίκτη λόγω της καλής παρουσίας του σε ένα μόνο τουρνουά.

Μία γρήγορη ματιά, όμως, στα στατιστικά του Έλληνα επιθετικού, αποδεικνύουν ότι η επιτυχία του Σαλπιγγίδη στο EURO 2012, μόνο τυχαία δεν ήταν”.

Στη συνέχεια, και αφού αναλύει τα κατορθώματα του “Σάλπι” στο EURO, ο Daninfrance, τονίζει ότι με βάση τα στοιχεία που έχει συλλέξει, η Σάντερλαντ δεν θα χρειαζόταν να δαπανήσει πολλά χρήματα για να τον αποκτήσει και καταλήγει:

“Για μένα, ο Σαλπιγγίδης θα ήταν ένα σημαντικό δέλεαρ για να πάει κανείς στο στάδιο του Φωτός, χωρίς μάλιστα να τιναχτεί το ταμείο της ομάδας.

Οι επιδόσεις του μιλούν γι’ αυτόν και μολονότι έχει ήδη ξεπεράσει τα 30, φαίνεται ότι έχει ακόμη πολλά καύσιμα στη δεξαμενή του και θα μπορούσε να γίνει ένα πραγματικό αστέρι στην ομάδα”.

πηγή: sport24.gr