, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Αυτοί είναι οι "εκλεκτοί" του Δώνη


Αύριο «πετά»  για την Ολλανδία ο ΠΑΟΚ προκειμένου να πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο προετοιμασίας. Σήμερα,  ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε τους παίκτες που θα δώσουν το παρών στο “χτίσιμο” του νέου “Δικεφάλου”.
Μετά, λοιπόν, την πρωινή προπόνηση ο προπονητής του “Δικεφάλου” γνωστοποίησε τα ονόματα των ποδοσφαιριστών, από τα οποία απουσιάζουν αυτά των Σαλπιγγίδη και Μαλεζά που θα ενταχθούν αργότερα στην προετοιμασία, ενώ ο Φωτάκης μετά την επέμβαση στο μάτι αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις κατά το τέλος της προετοιμασίας.
Εκτός αποστολής έμειναν οι Τσουκαλάς, Σακελλαρίου, που είναι προφανές ότι δεν υπολογίζονται και ο Κουρδάκης, ενώ από τους δέκα νεαρούς που είχε προεπιλέξει ο Δώνης δεν θα πάει Ολλανδία μόνο ο Δερμιτζόγλου.
Οι παίκτες που θα αναχωρήσουν αύριο στις 10:10 για την προετοιμασία είναι οι:
Γλύκος, Κρέσιτς,  Γιακουμής, Αθανασιάδης, Αποστολόπουλος, Γεωργιάδης, Γιάννου, Δεληγιαννίδης, Ιντζίδης, Καραντασιάδης, Κατσικάς, Κίτσιου, Κωνσταντινίδης, Μελλίσας, Παναγιωτούδης, Παπάζογλου, Πέλκας, Πόποβιτς, Στάμου, Τζανδάρης, Ετο, Γκαρσία, Κάτσε, Λάζαρ, Λίνο και Ρομπέρ.
sport24.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.