, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

"ΕΙΜΑΙ ΟΠΑΔΟΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΤΥΧΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΜΑΣ"

Ο Γιάννης Γιαννιώτας παραχώρησε συνέντευξη σε αθλητικό περιοδικό, πριν τις χαμηλές αγωνιστικές του «πτήσεις» και πριν από την αποβολή του στον αγώνα με τον Πλατανιά, η οποία του στερεί τη συμμετοχή στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό.

Ο νεαρός επιθετικός του Άρη μίλησε στο «TOP Secret» το οποίο κυκλοφόρησε χθες, υπογραμμίζοντας ότι νιώθει όπως ένας από τους οπαδούς της ομάδας και ξεκαθάρισε ότι οι κίτρινοι θα πετύχουν τον στόχο τους.

Aναλυτικά:

 Ο Πρόμπιερζ δεν έκατσε πολύ στον Άρη αλλά ήταν αυτός που σε καθιέρωσε. Να υποθέσουμε ότι θα τον έχεις για πάντα στην καρδιά σου;

Νιώθω ευγνωμοσύνη για τον Σάκη Τσιώλη που μου έδωσε το δικαίωμα στο όνειρο, τον Νίκο Πασιαλή που είπε καλά λόγια για μένα και τον Μίχαλ Πρόμπιερζ που με καθιέρωσε.

Ο Άρης φέτος δεν κάνει καλή χρονιά. Έχεις στο μυαλό σου το σενάριο υποβιβασμού;

Όσο περνούσε ο καιρός αποκτούσαμε αυτοπεποίθηση, παίζαμε καλό ποδόσφαιρο αλλά δεν παίρναμε αποτελέσματα. Η μπάλα είναι βαριά αφού παίζουμε σε τεράστια ομάδα αλλά δε μας αγγίζει το σενάριο υποβιβασμού.

Για ποιους λόγους δεν μπορεί να ξεφύγει ο Άρης από την επικίνδυνη ζώνη;

Η ομάδα είναι νέα και της λείπει η εμπειρία. Αν δείξουμε μεγαλύτερη σοβαρότητα και καταλάβουμε ότι παίζουμε σε μεγάλη ομάδα που δεν της αξίζει να βρίσκεται σε αυτές τις θέσεις, θα κάνουμε comeback.

Μήπως σας λύγισε η πίεση από τον κόσμο του Άρη;

Ο κόσμος έχει κάνει τόση υπομονή που δεν υπήρχε περίπτωση να τη δείξουν οπαδοί άλλης ομάδας. Και μιλάω ακόμα και για ομάδες που είναι στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και βλέπουμε ότι τα γήπεδά τους δε γεμίζουν όπως το δικό μας.

Τι σημαίνει να φοράς τη φανέλα του Άρη;

Είναι τιμή που παίζω στον Άρη και ένα όνειρο που είχα από πιτσιρικάς και έγινε πραγματικότητα!

Έχεις σχεδιάσει συγκεκριμένο πανηγυρισμό ή αφιέρωση σε περίπτωση που σκοράρεις κόντρα σε συγκεκριμένη ομάδα ή έδρα;

Θέλω να σκοράρω στο Κλ. Βικελίδης στο 90′ και να νικήσουμε 1-0 για να ευχαριστήσω τον κόσμο για τη στήριξη. Νιώθω ένας από τους οπαδούς του Άρη και θέλω να τους δικαιώσω!