, Πέμπτη
20 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Εξελίξεις στον ΠΑΟΚ


Αν και τις τελευταίες ημέρες έδειχνε να είναι στάσιμο το θέμα του Ιβάν Σαββίδη στον ΠΑΟΚ η υπόθεση τελικά προχωράει κανονικά και σήμερα θα κατατεθεί στην ΕΕΑ ο φάκελος. Η απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού θα λησθεί όπως όλα δείχνουν σε μία από τις συνεδριάσεις που θα γίνουν στις 26 Ιουλίου ή στις 2 Αυγούστου. Όσο για τα συμπληρωματικά στοιχεία που χρειάζονται, θα κατατεθούν σήμερα στην ΕΕΑ από τους Μαυρομάτη και Γκουροβανίδι, ώστε να μπει στην τελική ευθεία το θέμα της αγοράς του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών του ΠΑΟΚ.
Όπως αναφέρει το gazzetta.gr, τα χρήματα που θα μπουν στον «Δικέφαλο του Βορρά» θα περάσουν από μία κυπριακή εταιρεία, στην οποία κύριος μέτοχος φαίνεται η γυναίκα του Σαββίδη. Η συγκεκριμένη μάλιστα εταιρεία είναι θυγατρική της βασικής που έχει ο ομογενής επιχειρηματίας στην Ρωσία, κάτι στο οποίο και οφείλεται και η αισιοδοξία που υπάρξει για την θετική έκβαση της υπόθεσης.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.