, Τρίτη
28 Νοεμβρίου 2023

«Η μάχη της …επιβίωσης»

aris-veroiaΗ 24η αγωνιστική στη Σούπερ Λίγκα θα ολοκληρωθεί απόψε με το μεγαλύτερο ντέρμπι του προγράμματος, την αναμέτρηση ανάμεσα στη Βέροια και τον Άρη που θα διεξαχθεί στην πρωτεύουσα της Ημαθίας (19:30).

Ακόμη και ο πλέον αδαής περί τα ποδοσφαιρικά αρκεί να δει την κατάταξη και θα δικαιολογήσει απολύτως το χαρακτηρισμό: προτελευταίοι οι «κίτρινοι» με 22 βαθμούς, μία θέση πάνω η «βασίλισσα του βορρά» με 23.

Ως εκ τούτου ο χαμένος… χάνεται, αφού εκτός των υπολοίπων δεινών που θα επιφέρει η ήττα, για όποιον από τους δύο αντίπαλους χάσει, στο παιχνίδι της παραμονής έχει πλέον μπει και η ουραγός Κέρκυρα, που με δύο νίκες στις τελευταίες τρεις αγωνιστικές έφτασε στους 20 βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι έχουν να αντιμετωπίσουν τις απουσίες των τραυματιών Σνάουτσνερ και Κάλι, με τον Δημήτρη Καλαϊτζίδη να βρίσκεται πάντως στην ευχάριστη θέση να έχει όλους τους βασικούς στη διάθεσή του.

Στο απέναντι στρατόπεδο, ο Βελλίδης ξεπέρασε το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και τέθηκε στη διάθεση του Γιάννη Μιχαλήτσου, που θέλει έναν έμπειρο τερματοφύλακα κάτω από τα δοκάρια μιας και στα παιχνίδια που ακολουθούν κρίνεται το μέλλον του Άρη στη Σούπερ Λίγκα.

#Tags: Βέροια