, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Ξεκίνησε ο έλεγχος Σαββίδη στον ΠΑΟΚ


Πρώτη μέρα λογιστικού ελέγχου στα οικονομικά της ΠΑΕ ΠΑΟΚ από ιδιωτική εταιρεία που εδρεύει στην Αθήνα και πραγματοποιεί τον εν λόγω έλεγχο για τον ομογενή επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Σαββίδης είναι ήδη πολύ καλά ενημερωμένος, καθώς αυτή ήταν η δουλειά του συνεργάτη του, Αντρέι Κοντάροφ, ο οποίος είναι και μέλος του διοικητικού συμβουλίου, και όλες αυτές τις εβδομάδες συλλέγει πληροφορίες και δίνει μια εικόνα στον επιχειρηματία.
Απλά, μέσω αυτού του ελέγχου, ο Σαββίδης θέλει να έχει ολοκληρωμένη εικόνα με επίσημα στοιχεία. Το πόσο θα κρατήσει αυτός ο έλεγχος, δεν είναι γνωστό.
Στην Τούμπα θεωρούν ότι η διενέργεια αυτού του ελέγχου είναι μια ένδειξη ότι το ενδιαφέρον του Σαββίδη δεν έχει σβήσει και παραμένει ζωντανό. Το κόστος του ελέγχου αυτού, άλλωστε, δεν είναι αμελητέο και κανείς δεν θα ξόδευε αυτά τα χρήματα, αν δεν είχε πραγματικό ενδιαφέρον.
Επί της διαδικασίας, η αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου, που άνοιξε (και) για να συμμετάσχει ο Ιβάν Σαββίδης, κλείνει στις 16 Ιουλίου, ωστόσο το πιο πιθανό είναι να πάρει έναν μήνα παράταση.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.