, Τρίτη
26 Σεπτεμβρίου 2023

«Ο Ηρακλής δεν μπορεί να είναι ήρεμος και συνετός»

pae iraklisΑνακοίνωση κατά της διαιτησίας και των επεισοδίων στην αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου εξέδωσε η ΠΑΕ Ηρακλής. 

 Αναλυτικά η ανακοίνωση της:
 
«Δυστυχώς, Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ 1908 αδυνατεί να τηρήσει την υπόσχεσή της για αποφυγή κριτικής της διαιτησίας, την οποία υπόσχεση τηρήσαμε με σφιγμένα τα δόντια καθόλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος! Μετά τα σημερινά “ανθρώπινα λάθη” που είχαν ως αποτέλεσμα την ήττα και την επιλεκτική τιμωρία συγκεκριμένων παικτών οι οποίοι δεν θα αγωνιστούν στον επόμενο τελικό της ομάδας μας, αναρωτιόμαστε αν υπάρχει έστω κ ένας φίλαθλος στην Ελλάδα (εκτός από τον γνωστό…) που να χαίρεται πραγματικά το ποδόσφαιρο, με αυτά που βλέπει να συμβαίνουν!
 
Επιπλέον αναρωτιόμαστε αν εστω και ένας ( εκτός από τον …γνωστό) αισθάνεται ικανοποίηση για τα επεισόδια που έλαβαν στα επίσημα του Σταδίου με αποτέλεσμα των προπηλακισμό της Διοίκησης και των υπόλοιπων μελών της ομάδας γεγονότα τα οποία γύρισαν το ποδόσφαιρο 100 χρόνια πίσω.Κατά την αποχώρηση της ομάδας μας στα αποδυτήρια, η ρίψη φωτοβολίδων είχαν στόχο τους ποδοσφαιριστές δυστυχώς  όμως η αστυνομία δεν μπόρεσε να προστατεύσει κανένα μέλος της ομάδας μας με αποτέλεσμα να υπάρχει σοβαρός κίνδυνος τραυματισμού μέλους της αποστολής.
 
Παράλληλα οφείλουμε να εκφράσουμε τα θερμά συγχαρητήρια στην Αστυνομική Διεύθυνση Θεσσαλίας, η οποία εφάρμοσε στο ακέραιο τις εντολές που είχε, τήρησε την τάξη σε όλο το υπόλοιπο πολεοδομικό συγκρότημα της πόλης του Βόλου, κράτησε μακριά τους χιλιάδες κυανόλυκους βάρβαρους που την απειλούσαν, δεν κατέρρευσε ούτε ένα σπίτι, δεν στηλιτεύτηκε ούτε μία εκκλησία και οι πραγματικά αγαπητοί κάτοικοι του Βόλου θα πάνε αυριο σώοι και αβλαβείς στις δουλειές τους, οι μαθητές στα σχολεία κλπ. Φυσικά, δεν αξίζει να συζητάμε για την πρωτόγνωρη και αντισυνταγματική απαγόρευση κυκλοφορίας στην Εθνική οδό των ιχ με πινακίδες από τη Bόρεια Ελλάδα, ούτε για τον εξαναγκασμό σε οπισθοδρόμηση χιλιάδων βορειολαδιτών… απλά πράγματα…λεπτομέρειες…ξεχνούν όμως κάτι απλό: ότι έχουν όλοι αυτοί οι σοφοί ονοματεπώνυμο και τους γνωρίζουμε… έναν – έναν!
 
Δυστυχώς σήμερα αφαιρέθηκε από την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ το Δικαίωμα και η υποχρέωση να συστήνουμε από τους δικούς μας φιλάθλους ηρεμία και σύνεση! Ο ΗΡΑΚΛΗΣ δεν μπορεί να είναι ήρεμος και συνετός… ΟΧΙ ΠΙΑ!
 
Κυριοι, όσοι συμμετείχατε στα σημερινά: εις το επανιδείν!»