, Τετάρτη
19 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Παρουσίασε Κατσαβάκη ο Άρης


Το νέο του τεχνικό παρουσίασε ο Άρης, με το Μάκη Κατσαβάκη να τονίζει ότι πρέπει να παραμεριστεί το εγώ «και να δουλέψουμε με τη φιλοσοφία του εμείς. Εχω δύναμη, τόλμη και εμπειρία για να ξεπεράσουμε τα προβλήματα. Θα χρειαστεί προσοχή στο να επιλέξουμε, με βάση τον περιορισμό που έχουμε, τις μεταγραφές μας», είπε χαρακτηριστικά.
Για τις κινήσεις που θα γίνουν πρόσθεσε ότι «θέλει πολύ ψάξιμο και γρήγορες ενέργειες, προκειμένου να καλύψουμε το έδαφος που έχει χαθεί. Υπάρχει “γύμνια”, κυρίως στο αμυντικό κομμάτι, στους παίκτες κάτω των 24 ετών».
Σε προσωπικό επίπεδο «ίσως αυτή να είναι η πιο δύσκολη στιγμή της καριέρας μου», είπε ο έμπειρος προπονητής, προσθέτοντας όμως ότι «με υπομονή, ώριμη σκέψη και εφόσον μου δοθεί ο απαιτούμενος χρόνος, πιστεύω ότι θα πετύχω. Ο κόσμος πρέπει να στηρίξει την προσπάθεια που θα κάνουμε. Η ομάδα θα έχει σκαμπανεβάσματα και εδώ ακριβώς θα είναι που θα χρειαστεί τη συμπαράσταση από τους υποστηρικτές της».
Ο κ. Κατσαβάκης ολοκλήρωσε την τοποθέτησή του ανακοινώνοντας ότι η προετοιμασία θα ξεκινήσει την προσεχή Δευτέρα: «Ελπίζω ως τότε να προσθέσουμε καινούργια παιδιά στο ρόστερ. Από τις 23 Ιουλίου ως τις 6 Αυγούστου θα διεξαχθεί το δεύτερο κομμάτι της δουλειάς μας έξω, με φιλικά παιχνίδια τα οποία είναι συμφωνημένα από πέρυσι».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.