, Τρίτη
28 Μαρτίου 2023

Πειθαρχική δίωξη σε Άρη

aris

Ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας κάλεσε σε απολογία τον Άρη, για την ανακοίνωση που εξέδωσε στην ανάπαυλα του ημιχρόνου με τον Ατρόμητο, για την διαιτησία.

Η ενημέρωση της ΕΠΟ αναφέρει:

«Σας ενημερώνουμε ότι ο κ. Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 14 παρ. 2 και 3 και 25 παρ. 1 και 4 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ της 1/6/2012, που εκδόθηκε κατ’ εξουσιοδότηση της παρ. 12 του άρθρου 29 του ν. 3479/2006.

Σας ενημερώνουμε ότι ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας Παναγιώτης Καρράς άσκησε πειθαρχική δίωξη σε βάρος της ΠΑΕ Άρης διότι την 6η Απριλίου 2013, κατά τη διάρκεια του ποδοσφαιρικού αγώνα με την ΠΑΕ ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΑΘΗΝΩΝ, προέβη σε ανακοίνωση, η οποία προβαίνει δημοσίως σε δυσμενείς κρίσεις και σαφή υπονοούμενα σε βάρος θεσμοθετημένων οργάνων του ποδοσφαίρου (Διαιτητών), προκαλώντας έτσι στο κοινό και στην εν γένει κοινή γνώμη αίσθημα απαξίωσης και αποστροφής προς το ποδόσφαιρο, με συνέπεια την άρνηση, εκ μέρους του κοινού, παρακολούθησης των αγώνων ποδοσφαίρου».