, Πέμπτη
30 Νοεμβρίου 2023

Ποιος ποδοσφαιριστής ζητά δανεικά από τον αδερφό του;


Η οικονομική κρίση δεν κοιτά ούτε επαγγέλματα από ό,τι φαίνεται, αφού και τα λεγόμενα καλοπληρωμένα, αντιμετωπίζουν μεγάλα προβλήματα.
 
Ο Παντελής Καπετάνος σε μια νέα του συνέντευξη μίλησε για τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο αδελφός του Κώστας καθώς όπως είπε του ζητάει δανεικά.
 
Ο ποδοσφαιριστής της Κλούζ με δηλώσεις του στο «Αθλητικό Metropolis»τονίζει ότι ο αδελφός του Κώστας του ζητάει δανεικά για να ανταποκριθεί στις υποχρεώσεις του. «Με τον Κώστα μιλάω στο τηλέφωνο για να του δώσω δανεικά. Πώς μπορεί ένας παίκτης να αφοσιωθεί στις υποχρεώσεις του αν δεν μπορεί να πληρώσει τους λογαριασμούς του. Για να είναι καλύτερα τα πράγματα θα πρέπει να φτιαχτεί λίγο το οικονομικό κομμάτι για την επιβίωση των ποδοσφαιριστών»
 
Για τους λόγους που παρέμεινε στον Αρη το καλοκαίρι, ο Κώστας είπε: «Ο Κώστας είχε την ευκαιρία να φύγει, είχε και προτάσεις από άλλες ομάδες αλλά ο ίδιος θέλησε να μείνει και να παίξει στον Αρη. ‘Εγώ θα μείνω εδώ και θα παίξω και τα πράγματα θα είναι καλύτερα από πέρσι’, μου είπε το καλοκαίρι. Στο παρελθόν τον πίεσα κι εγώ για κάποια ομάδα και αποδείχθηκε μέγα λάθος για τον Κώστα. Πλέον αποφασίζει ο ίδιος για τον εαυτό του».
 
Για το πόσα χρήματα χρωστά ο Άρης στον Κώστα Καπετάνο: «Τον προηγούμενο χρόνο απ’ ό,τι θυμάμαι πληρώθηκε δύο φορές και αυτά έναντι. Δεν ξέρω πόσα του χρωστούν».
 
Για την απομάκρυνση του Κατσαβάκη: «Τι να σου κάνει και ο προπονητής. Τα 15-20 παιδιά θα έπρεπε να είναι η β΄ ομάδα του Αρη και όχι η πρώτη. Σίγουρα υπάρχει ταλέντο αλλά δεν μπορείς σε μία στιγμή να βάλεις τα παιδιά να παίξουν στη Σούπερ Λιγκ. Παλιά έλεγαν να κάνει ένας ποδοσφαιριστής να κάνεις προπονήσεις με την πρώτη ομάδα, να μπει στην αποστολή και σιγά-σιγά να παίξει για να μην τον ‘κάψεις’. Τώρα πήραν 10-15 παιδιά και τα έβαλαν κατευθείαν στη μεγάλη ομάδα».
 
Για τις αποδοκιμασίες που υπήρξαν στο προηγούμενο παιχνίδι: «Ο κόσμος είναι ο πρώτος που πρέπει να τους στηρίζει. Ο κάθε παίκτης θέλει να βγάλει αυτό που μπορεί, γι’ αυτό λέω ότι ο κόσμος πρέπει να στηρίζει τα μέγιστα. Μου είπε ότι στο τελευταίο ματς του έβριζαν ακόμα από το ζέσταμα. Όταν σε βρίζουν οι ίδιοι σου οι φίλαθλοι τι μπορείς να προσφέρεις; Ο Κώστας ήταν στεναχωρημένος. Εγώ πιστεύω ότι πάει καλά και του λείπει μόνο το γκολ και ας μην είναι δουλειά του το γκολ. Δεν μπορεί ο Κώστας και οι τρεις-τέσσερις που έμειναν να σηκώσουν την ομάδα τους στις πλάτες του. Χρειάζεται στήριξη του κόσμου και με τους νεαρούς να κάνουν ό,τι μπορούν».