, Δευτέρα
25 Σεπτεμβρίου 2023

Στη Μόντρεαλ για 18 μήνες ο Νέστα

Συμπαίκτης του Μάρκο Ντι Βάιο θα γίνει τελικά ο Αλεσάντρο Νέστα, με την Μόντρεαλ Ίμπακτ να επισημοποιεί τη συμφωνία της μαζί του μέσω της επίσημης ιστοσελίδας της, χωρίς να προχωρεί πάντως σε αποκαλύψεις αναφορικά με τους οικονομικούς όρους της συμφωνίας.

Ο 36χρονος Ιταλός κεντρικός αμυντικός υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας 18 μηνών ενώ όπως έγινε γνωστό θα φοράει τη φανέλα με το Νο 14 στην πλάτη.

“Είμαι πολύ ευτυχισμένος που βρίσκομαι εδώ. Είχα διάφορες προτάσεις από την Ευρώπη αλλά αναζητούσα μία νέα πρόκληση και ήθελα να δοκιμάσω την εμπειρία του να αγωνιστώ στο MLS”, τόνισε ο Νέστα και πρόσθεσε:

“Όταν ήρθα να δω το φίλο μου Μάρκο Ντι Βάιο στο ντεμπούτο του με την ομάδα της Μόντρεαλ, γνώρισα εξαιρετικά άτομα μέσα από το σύλλογο και πείστηκα ότι αυτός είναι ο σύλλογος ήταν αυτό που ήθελα”.

Ο αθλητικός διευθυντής της Μόντρεαλ, Νικ Ντε Σάντις, στάθηκε στο πόσο σημαντικό είναι για την ομάδα του να διαθέτει έναν από τους καλύτερους αμυντικούς στον κόσμο αλλά και έναν παγκόσμιο πρωταθλητή, ενώ ο τεχνικός Τζέσε Μαρς εμφανίστηκε ανυπόμονος για το πότε θα ενταχθεί στην ομάδα ο Νέστα.

Πηγή: sport24.gr