, Παρασκευή
01 Μαρτίου 2024

Τέλος εποχής για Καραγκούνη και ΠΑΟ


Η σημαία του Παναθηναϊκού που άκουγε στο όνομα Γιώργος Καραγκούνης, αποτελεί παρελθόν για το τριφύλλι όπως ανακοίνωσε σε συνέντευξη του ο Έλληνας μέσος στο ραδιοφωνικό σταθμό Novasport FM.
«Η διοίκηση της ομάδας έδειχνε να με θέλει. Αλλά από τη στάση του προπονητή κατάλαβα ότι δεν θα μείνω. Εγώ ήθελα να κλείσω την καριέρα μου στον Παναθηναϊκό αλλά κάτι τέτοιο δεν θα γίνει. Θα εξακολουθήσω πάντως να παίζω ποδόσφαιρο.
Ηθελα να γνωστοποιήσω την απόφασή μου μετά το παιχνίδι με την Μάδεργουελ για να μην δημιουργηθεί πρόβλημα.
Ένιωσα πολύ αγάπη από τον κόσμο. Έκανα ότι μπορούσα για να βρούμε μία λύση. Θα έπρεπε όμως να ειπωθούν αλήθειες από την αρχή και να τελειώσεις το θέμα πιο νωρίς.
Ο κύριος Αλαφούζος κάνει μία τεράστια προσπάθεια παρότι δεν τον έχω γνωρίσει προσωπικά, όμως ο κόσμος θα πρέπει να αγκαλιάσει αυτή την προσπάθεια.
Όταν ήρθα από την Μπενφίκα έκανα παραχωρήσεις στο οικονομικό, αλλά πίστεψα στην ομάδα και στο όραμα του γηπέδου επειδή είμαι Παναθηναϊκός.
Δεν θα έπρεπε να γίνεται αναφορά στα χρήματα, επειδή έχω αποδείξει ποιος είμαι και τι έκανα στο οικονομικό για να φορέσω και πάλι τη φανέλα της ομάδας. Είτε έπαιζε για 3.000 ευρώ τα πρώτα χρόνια είτε για 1 εκατ. ευρώ τα τελευταία χρόνια πάντα τιμούσα το συμβόλαιο μου».