, Παρασκευή
22 Σεπτεμβρίου 2023

Τραυματίστηκε ο Μιραλάς

Η ατυχία χτύπησε νωρίς το στρατόπεδο του Ολυμπιακού και συγκεκριμένα τον Κέβιν Μιραλάς, αφού ο Βέλγος άσος θα αναγκαστεί να μείνει εκτός δράσης για περίπου δύο εβδομάδες.

Το ευχάριστο βέβαια είναι πως δεν πρόκειται για κάτι σοβαρό και φυσικά πως συνέβη στην αρχή της σεζόν και όχι αργότερα που θα υπάρχουν αγωνιστικές υποχρεώσεις.

Συγκεκριμένα, ο πρώτος σκόρερ του περσινού πρωταθλήματος υπέστη ήπια κάκωση στο αριστερό γόνατο και δεν θα ακολουθήσει την υπόλοιπη αποστολή για την Αυστρία, εκεί όπου θα διεξαχθεί το πρώτο στάδιο της προετοιμασίας.

Ο 25χρονος φορ θα παραμείνει στην Ελλάδα και θα αρχίσει άμεσα θεραπεία στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, προκειμένου να επιστρέψει όσο το δυνατόν συντομότερα και φυσικά πιο υγιής.

Η πρώτη εκτίμηση του ιατρικού επιτελείου των Νταμπλούχων Ελλάδας κάνει λόγο για απουσία δύο εβδομάδων για τον Κέβιν Μιραλάς, όμως όλα θα φανούν στην πράξη.

Το σημαντικό πάντως είναι πως σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για σοβαρό τραυματισμό και σε λίγες μέρες, ο Κέβιν Μιραλάς θα κάνει κανονικά προετοιμασία με την υπόλοιπη ομάδα.

Πηγή: sport24.gr