fbpx

, Τρίτη
21 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Διπλό στη Λαμία χωρίς να εντυπωσιάσει ο ΠΑΟΚ

Σε ένα πολύ κακό ποιοτικά παιχνίδι με ελάχιστες καλές στιγμές, ο ΠΑΟΚ δίχως να εντυπωσιάσει με την απόδοσή του πήρε μία πολύτιμη νίκη με 0-1 στο ΔΑΚ Λαμίας για την 20ή αγωνιστική της Super League.
 
Ο Λέο Μάτος πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έκρινε το τελικό αποτέλεσμα, με κοντινή προβολή με το γόνατο έπειτα από εκτέλεση φάουλ του Βιεϊρίνια στο 33ο λεπτό.
Μετά το γκολ υπήρξε καθυστέρηση για τον έλεγχο από το VAR, καθώς κόλλησε η οθόνη! Τελικά, το γκολ μέτρησε, ενώ οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν. Η φάση ελέγχθηκε, ωστόσο, κανονικά από την αίθουσα του VAR, ενώ ο τέταρτος διαιτητής ενημέρωσε πως το τέρμα του Βραζιλιάνου είναι καθαρό και πρέπει να μετρήσει αλλά ταυτόχρονα, γνωστοποίησε πως το σύστημα μπλόκαρε και πως στη συνέχεια δεν θα υπήρχε η δυνατότητα χρήσης του! Ωστόσο, το πρόβλημα λύθηκε στο δεύτερο ημίχρονο και το VAR λειτουργούσε και πάλι κανονικά.
Ο Δικέφαλος του Βορρά δεν ικανοποίησε με την εμφάνισή του, με τον Αμπέλ Φερέιρα να στέκεται στον κακό αγωνιστικό χώρο στην πρώτη του δήλωση μετά το ματς. Ωστόσο, οι “ασπρόμαυροι” κατάφεραν να “αποδράσουν” με τους τρεις βαθμούς από μία δύσκολη έδρα και να διατηρηθούν στο -1 από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό.
Συνθέσεις:
Λαμία: Θεοδωρόπουλος, Αντέτζο, Πλιάτσικας, Βύντρα, Βάντερσον Ασίγκμπα (Βασιλόγιαννης 73′), Σκόνδρας (Σάσι 85′), Μπεχαράνο, Δημούτσος, Καραμάνος (Μπιανκόνι 69′), Ρόμανιτς.
ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Γιαννούλης (Κρέσπο 69′), Βαρέλα, Ίνγκασον, Μάτος, Εσίτι, Μαουρίσιο, Βιεϊρίνια (Αουγκούστο 85′), Λημνιός, Μίσιτς, Άκπομ (Σφιντέρσκι 63′).

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.