14:47, Κυριακή
26 Ιουνίου 2022

Κάνει καταγγελία σήμερα ο Κούγιας

Επίσημη καταγγελία για την επίθεση που δέχτηκε από συμμορία, όπως αναφέρει, θα κάνει ο Αλέξης Κούγιας όπως ανακοίνωσε η ΠΑΕ ΑΕΛ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:
«Αύριο στις 8 το πρωί θα συναντηθεί ο κ. Αλέξης Κούγιας με τον Υποστράτηγο της ΕΛ.ΑΣ κ. Τόλια, για να καταγγείλει επισήμως με φωτογραφίες και ονοματεπώνυμα τη συμμορία Αλβανών, τους επικεφαλής του Συνδέσμου Αλκαζάρ και τα δύο νεαρά άτομα, με το μικρό όνομα του ενός να είναι Δημήτρης και το επώνυμο του άλλου Ρωμανός, τους οποίους γνωρίζει ο ιδιοκτήτης γυμναστηρίου που στεγάζεται στον 4ο όροφο του κτιρίου που στεγάζονται τα γραφεία της ΑΕΛ.
Είναι βέβαιο ότι από τις φωτογραφίες που αναρτήθηκαν στα sites, αλλά και από τις φωτογραφίες που έχουν ληφθεί από τη δήθεν πορεία την προηγούμενη Πέμπτη στη Λάρισα, αλλά και από τις φωτογραφίες που ελήφθησαν σήμερα, θα ανγνωριστούν και οι δράστες που χτύπησαν τον κ. Παλαιοχωρλίδη, τόσο στο ασανσέρ στο γραφείο Λιόντου, όσο και στο γραφείο του.

Ο κ. Κούγιας θα αναφέρει με ονοματεπώνυμο ποιος μέσα από τις φυλακές με κινητό τηλέφωνο που τελειώνει σε 94 τον εκβίασε με απειλές εις βάρος του γιου του Χρήστου, αλλά και τα ονοματεπώνυμα αυτών που ήταν παρόντες όταν απειλήθηκε ο ίδιος από την ομάδα Αλβανών, μία ώρα πριντο συμβούλιο της 5/9/2018, για να αποκαλύψουν οι ίδιοι και κυρίως ο αναφερόμενος ως Πρόεδρος των Αλκαζάρ Ραφαήλ Χαλκιάς, που εργάζεται ως ντελίβερι σε εστιατόριο απέναντι από τα Δικαστήρια και κυρίως ο Αλβανός Λευτέρης, του οποίου το επίθετο δεν γνωρίζει ο κ. Κούγιας, αλλά έχει πιτσαρία στη Λάρισα και ήταν επικεφαλής τόσο την 5/9/2018 όσο και σήμερα της ομάδας των Αλβανών, τα ονοματεπώνυμα των δύο νεαρών τους οποίους είναι βέβαιον ότι γνωρίζει και οι οποίοι εκβίασαν με μαχαίρι τον κ. Κούγια».
Πηγή: gazzeta.gr