, Πέμπτη
30 Μαρτίου 2023

ΠΑΕ ΑΡΗΣ: Σε ευρωπαϊκά πρότυπα οι αλλαγές στο «Κλεάνθης Βικελίδης»

Για τις εργασίες που ξεκίνησαν από χθες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» αναφορικά με την τοποθέτηση καινούργιων τουρνικέ σε όλες τις θύρες του γηπέδου του Άρη μίλησε στο ρ/σ «Yellow», ο Ευάγγελος Παντζαρίδης.

Δείτε αναλυτικά όσα δήλωσε:

«Οι εργασίες ξεκίνησαν σε συνεργασία με την διοίκηση του Άρη και τον κ. Καρυπίδη. Τα τουρνικέ θα είναι έτοιμα το πολύ σε ενάμιση μήνα.

Θα κινηθούμε βάσει των προτύπων και των οδηγιών της UEFA. Ανάλογα με την χωρητικότητα κάθε θύρας θα μπουν τα τουρνικέ. Π.Χ στη θύρα 3 θα τοποθετηθούν τρία τουρνικέ. Η εντολή που έχουμε από τον κ. Καρυπίδη είναι να κάνουμε ό,τι απαιτείται προκειμένου να είναι συγχρονισμένος ο Άρης με την UEFA».

Τέλος  ο κ. Παντζαρίδης υπογράμμισε: «Τα νέα τουρνικέ δεν θα είναι μόνο η αλλαγή που θα γίνει στο γήπεδο. Ήδη έχουμε σχέδιο προκειμένου να μπει νέο σύστημα για τα προσωπικά δεδομένα και την είσοδο των ομάδων, τηλεοπτικές κάμερες ασφαλείας, θα γίνουν αλλαγές στα αποδυτήρια ομάδων και διαιτητών και σε γενικές γραμμές θα γίνει ό,τι χρειάζεται προκειμένου να είναι σύγχρονο του γήπεδο και έτοιμο για την Super League και όχι μόνο».