, Κυριακή
04 Δεκεμβρίου 2022

Πλήγμα στον ΠΑΟΚ: Ρήξη χιαστού ο Μαουρίσιο

Πύρρειος αποδείχθηκε η χθεσινή νίκη του ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο, αφού ο επίδοξος πρωταθλητής Ελλάδας έχασε για αρκετούς μήνες ένα από βασικά «γρανάζια» του.

Ο λόγος για τον Ζοζέ Μαουρίσιο, ο οποίος τραυματίστηκε στο γόνατο στην αναμέτρηση της Τούμπας και ο ενδελεχής έλεγχος στον οποίο υποβλήθηκε επιβεβαίωσε τον αρχικό φόβο.

Ο Βραζιλιάνος άσος του «Δικεφάλου» υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού, που σημαίνει ότι χάνει το υπόλοιπο διάστημα της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου, σε πρωτάθλημα και Κύπελλο.

Η ανακοίνωση:

«Μια κακή στιγμή ήταν αρκετή για να γίνει η ζημιά που θα κρατήσει τον Μαουρίσιο εκτός αγωνιστικών χώρων, όπως επιβεβαίωσαν οι ιατρικές εξετάσεις.

Ο Βραζιλιάνος ήταν ο μεγάλος άτυχος του αγώνα με τον Ατρόμητο, αφού σε μια φάση στο πρώτο ημίχρονο, το πόδι του “κόλλησε” στον αγωνιστικό χώρο.

Άμεσα, μετά το παιχνίδι, υποβλήθηκε σε μαγνητική τομογραφία που επιβεβαίωσε την αρχική διάγνωση του ιατρικού επιτελείου μετά τον τραυματισμό.

Ο Μαουρίσιο υπέστη ρήξη πρόσθιου χιαστού (και πιθανή ρήξη έξω μηνίσκου). Ξεκίνησε ήδη από το γήπεδο την κατάλληλη θεραπεία και παράλληκα συζητήθηκαν το πλάνο και οι επιλογές.

Ο ποδοσφαιριστής βρίσκεται σε συνεχή συνεννόηση με την ομάδα για τον καθορισμό των επόμενων βημάτων».