, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ίβιτς για Τζαβέλλα: Είπε ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει

O τεχνικός του Δικεφάλου τοποθετήθηκε μετά τον ισόπαλο αγώνα στα Τρίκαλα…
 Αναλυτικά ο Βλάνταν Ίβιτς τόνισε:
Για το σημερινό ματς: «Ηρθαμε για να κερδίσουμε, δεν τα καταφέραμε. Έπαιξαν παίκτες χωρίς πολλές συμμετοχές. Ήταν δύσκολο να διασπάσουμε μια τόσο κλειστή άμυνα. Είχαμε αντίπαλο μια ομάδα που έπαιξε με δέκα παίκτες στην άμυνα, Βέβαια πήραμε ένα πόντο, έχουμε άλλο ένα παιχνίδι, το Κύπελλο είναι στόχος μας και πιστεύω ότι θα προκριθούμε».
Για τις πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα: «Είχαμε αρκετά παιχνίδα, δύο δύσκολα τελευταία και αποφάσισα να τους ξεκουράσω για να είναι έτοιμοι για την Κυριακή».
Για τις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Ατρόμητο: «Θα ήθελα να εξηγήσω κάποια πράγματα γιατί οι δηλώσεις μου έχουν προκαλέσει κάποιες συζητήσεις, που δεν έχουν σχέση τους παίκτες μου. Δεν είπα ότι κάποιος παίκτης θέλει να στήσει την ομάδα, να μην κερδίσει, για τα στοιχήματα. Εγώ δεν πιστέυω ότι υπάρχει αυτό. Είμαι τόσα χρόνια και ποτέ δεν άκουσα. Τώρα αν υπάρχει ή δεν υπάρχει γενικά δεν μπορώ να σας πω».
Για τον Τζαβέλλα: «Για τον συγκεκριμένο παίκτη, η φιλοσοφία μου ως προπονητής, ο κάθε παίκτης να πιστεύει στην νίκη. Αν δεν πιστεύει σε αυτά, όπως πληροφορήθηκα μετά το το παιχνίδι που ήμουν και συναισθηματικά φορτισμένος. Είπε ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει, έμεινε εδώ. Είπε ότι δεν βλέπει ούτε τον προπονητή ούτε τον τεχνικό διευθυντή. Γι αυτός σας είπα ότι κάποια θα αλλάξουν κι αυτά εννοούσα. Δεν αφήνω κανέναν να έχει άλλη άποψη.Μπορεί και να επηρεάστηκε την απόδοσή του. Οταν βλέπω τις φάσεις του γκολ κι αυτό που άκουσα μετά το παιχνίδι. Είχε μιλήσει με τον πιο στενό συνεργάτη μου, ο οποίος δεν ήθελε να μου τα πει πριν την Φιορεντίνα. Για ποιο λόγο υπάρχουν τέτοιες σκέψεις; Ο παίκτης υπέγραψε νέο συμβόλαιο. Ποιος προτεινε να υπογράψει; Δεν ξέρω τι μπορεί να άλλαξε. Οσο αφορά εμένα προς τους παίκτες και τον συγκεκριμένο. Ολους τους βλέπω με τα ίδια μάτια. Είπα κάποιοι παίκτες, εννοούσα τον έναν. Δεν εννοούσα κανέναν άλλο. Δεν υπάρχει από την πλευρά μου ότι κάποιος άλλος παίκτης έχει σχέση.
Τις τελευταίες 20 μέρες έβλεπα πράγματα που με έχουν προβληματίσει. Ειπα αυτά που είπα γιατί έμαθα αυτά τα είπε μετά το παιχνίδι. Και όταν έναν παίκτης, ο αρχηγός της ομάδας, δυο μέρες πριν το παιχνίδι με την Φιορεντίνα και λέει στα αποδυτήρια ότι η ομάδα δεν μπορεί να κερδίσει, εγώ δεν μπορώ να το δεχτώ αυτό. Και γι αυτό είπα ότι θα γίνει όπως θέλω εγώ και θα καθαρίσουμε κάποια πράγματα. Πολύς κόσμος στηρίζει αυτή την ομάδα. Δεν μπορεί κανένας να μην πιστεύει ότι δεν μπορεί να κερδίσει αυτή η ομάδα».
Για την δήλωσή του ότι άλλαξε τα πλάνα του για την ενδεκάδα λίγο πριν το ματς με τον Ατρόμητο:«Πρώτη σκέψη μου ήταν να παίξει ο Κρέσπο. Τελευταία στιγμή αποφάσισα να βάλω έναν πιο ξεκούραστο παίκτη για τακτικούς λόγους. Αν το ήξερα πριν, θα έφευγε πριν το παιχνίδι. Γιατί αυτά τα πράγματα. Δεν έγινε κάτι άλλο. Ολοι εμείς έχουμε κάποια πορεία στο ποδόσφαιρο».
Για την κατάσταση στα αποδυτήρια της ομάδας: «Ολα αυτά που είπα σε εσάς είπα καις τα αποδυτήρια μπροστά σε όλους. Ολοι ξέρουν ότι αυτές τις δηλώσεις που έκανα, απευθύνονται στον έναν παίκτη. Και τα αποδυτήρια είναι οκ, δεν υπάρχει πρόβλημα. Οι παίκτες είναι χαρούμενοι».
Για το αν καλύφθηκε από τη συνομιλία του με τον Ιβάν Σαββίδη: «Είμαι καλυμμένος από αυτά που άκουσα, βεβαίως».
Για το επερχόμενο ντέρμπιι με τον Παναθηναϊκό: ««Εχουμε τρεις μέρες γι αυτό το παιχνίδι. Εχουμε δείξει ότι στα δύκολα παιχνίδια πάμε καλά, είναι ένα ντέρμπι και οι δύο ομάδες να κερδίσει ο καλύτερος
Για το αν μετάνιωσε για τις δηλώσεις του: «Είμαι άνθρωπος που δεν κρύβεται. Θέλω να τους κοιτάω όλους στα μάτια. Εγώ είμαι εδώ, για να είμαι όπως θέλω εγώ, όσον αφορά τα αποδυτήρια και την ομάδα. Εγώ δίνω στον πρόεδρο απαντήσεις για την ομάδα. Και δεν μπορεί κανένας άλλος να χαλάσει το κλίμα στην ομάδα. Οταν μαθαίνω τέτοια πραγματα, έχει τελειώσει».
Για την επαναχρησιμοποίηση του Κλάους: «Και ο Αθανασιάδης θα είναι από δω και πέρα καλύτερα. Μπορεί να μην ήταν σε καλύτερη φόρμα. Κάνω συζητήσεις με όλους τους παίκτες και πάντα είμαι δίπλα τους. Είναι παίκτης του ΠΑΟΚ δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα μαζί του. Δουλεύει, κάνει προπονήσεις, προσπαθεί».

Πηγή paokmania.gr
(φωτο eurokinissi.gr)

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.