, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Η αποστολή του Άρη για το ματς με τον ΟΦΗ

Ολοκληρώθηκε σήμερα η προετοιμασία των παικτών του Άρη για το αυριανό ματς στην Κρήτη κόντρα στον ΟΦΗ και εν συνεχεία ο Νίκος Κωστένογλου ανακοίνωσε τους «εκλεκτούς» του.
Όπως ενημέρωσε η «κιτρινόμαυρη» ΠΑΕ:
«Ολοκληρώθηκε σήμερα το πρωί η προετοιμασία των ποδοσφαιριστών του ΑΡΗ για το αυριανό παιχνίδι (13/05) με αντίπαλο τον Ο.Φ.Η. στο γήπεδο «Θόδωρος Βαρδινογιάννης» (17:00), στο πλαίσιο της 30ής Αγωνιστικής του πρωταθλήματος Stoiximan.gr Football League.
Μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης στις εγκαταστάσεις του Δασυγένειου Αθλητικού Κέντρου ο προπονητής της ομάδας μας, Νίκος Κωστένογλου, ανακοίνωσε την αποστολή (το απόγευμα θα πετάξει για το Ηράκλειο), η οποία αποτελείται από 20 ποδοσφαιριστές, που είναι οι εξής:
Διούδης, Αναγνωστόπουλος, Ίλιτς, Μιλούνοβιτς, Πίτου Γκαρσία, Ούγκο Σόουζα, Ντάρσι Νέτο, Μακουτά, Τάτος, Ρόβας, Ταυλαρίδης, Τζανακάκης, Μπαργκάν, Μπούρμπος, Καράμπελας, Ντούνης, Καπνίδης, Παυλίδης, Χαριτωνίδης, Ντόγος».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.