, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

"Με θέληση, πάθος και αδιάκοπη προσπάθεια όλα τα όνειρα πραγματοποιούνται…"

Ο Πρόεδρος της Βουλής, κ. Νικόλαος Βούτσης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια στους Έλληνες αθλητές που κατέκτησαν οκτώ μετάλλια στο 8ο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑΜΕΑ που διεξήχθη στο Λονδίνο.
Η δήλωση του Πρόεδρου της Βουλής είναι η ακόλουθη:
«Θέλω να εκφράσω τα θερμά μου συγχαρητήρια και τη συγκίνηση που νιώθω για τις επιτυχίες των Ελλήνων αθλητών που συμμετείχαν στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Στίβου ΑΜΕΑ στο Λονδίνο και χάρισαν οκτώ μετάλλια στη χώρα μας. Ο Μιχάλης Σείτης με δύο μετάλλια, ένα χρυσό και ένα ασημένιο στα 400 και 200μ. αντίστοιχα, ο Μανώλης Στεφανουδάκης με ένα χρυσό μετάλλιο στον ακοντισμό, η Μαρία Σταματουλά και ο Χρήστος Κουτούλιας με δύο ασημένια μετάλλια στη σφαίρα και στο τριπλούν αντίστοιχα, η Ζωή Μαντούδη, η Ανθή Λιάγκου και ο Δημήτρης Ζησίδης με τρία χάλκινα μετάλλια στη σφαιροβολία, ο Γιάννης Σεβδικαλής με νέο παγκόσμιο ρεκόρ στο άλμα εις μήκος, αλλά και όλοι συνολικά οι συμμετέχοντες στη σπουδαιότερη διοργάνωση του στίβου μετά τους Παραολυμπιακούς του Ρίο, έδωσαν ένα μάθημα ζωής σε όλους εμάς, αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά πως με τη θέληση, το πάθος και την αδιάκοπη προσπάθεια όλα τα όνειρα μπορούν να γίνουν πραγματικότητα».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.