, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Οι αλλαγές που φέρνει ο Λουτσέσκου στον ΠΑΟΚ

Η αλλαγή στις εντάσεις των προπονήσεων, οι ξεκάθαροι ρόλοι στους παίκτες και η καθιέρωση του 4-2-3-1 αποτελούν τις πρώτες αλλαγές που εισάγει πλέον στο ΠΑΟΚ, ο Ραζβάν Λουτσέσκου.

Ο Ρουμάνος προπονητής έχει φροντίσει να περάσει στην ομάδα του τα δικά του “θέλω”, έχοντας ως κύριο μέλημα να δώσει στους παίκτες του ξεκάθαρους ρόλους.

Ο 48χρονος τεχνικός εξάλλου άλλαξε αμέσως το πρόγραμμα προπονήσεων. Ο προκάτοχός του στον πάγκο του Δικεφάλου, είχε “φορτώσει” την ομάδα με διπλές και επίπονες προπονήσεις, κάτι που δεν οδηγούσε πουθενά.
Αυτό άλλαξε αμέσως και πλέον, οι προπονήσεις είναι μονές και μειωμένες σε ένταση, με τον Ρουμάνο τεχνικό να δουλεύει περισσότερο πάνω στην τακτική, θέλοντας σιγά σιγά να εμφυσήσει τα δικά του “θέλω” στους παίκτες αναφορικά με την ανάπτυξη της ομάδας.
Επίσης, ο Λουτσέσκου, μέσα από καθημερινές ομαδικές ή και ατομικές ομιλίες δίνει ξεκάθαρους ρόλους σε παίκτες της ομάδας, δίνοντάς τους να καταλάβουν τι ζητάει από αυτούς. Ενδεικτικό είναι πως όλες οι προπονήσεις και οι ασκήσεις βασίζονται στο 4-2-3-1, σύστημα με το οποίο θα αγωνίζεται ο ΠΑΟΚ στα παιχνίδια.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.