, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Ο ποιοτικός Λόρενς και το χαμηλό κασέ ελέω συζύγου


Η απόκτηση του Λίαμ Λόρενς δεν είναι υπερβολικό να πούμε πως προκάλεσε κάποιον ενθουσιασμό στους κόλπους του ΠΑΟΚ.
Αυτό φαινόταν ξεκάθαρα στα λόγια του Γιώργου Γεωργιάδη στα “πηγαδάκια” μετά το τέλος της παρουσίασης του Ιρλανδού και του Ματέους Βιβιάν.
“Εγώ δεν περίμενα να έρθει αυτός ο παίκτης στην Ελλάδα. Αρκεί να δείτε την παρουσία του στην Αγγλία καταλαβαίνετε πως ήταν δύσκολο…”, έλεγε ο τεχνικός διευθυντής του “Δικεφάλου” που τόνισε πως συμβουλεύτηκε γνωστούς του στην Αγγλία για την αξία του παίκτη και μάλιστα έκανε λόγο για “καθαρές” αποδοχές 700.000 ευρώ στην Πόρτσμουθ!
Στον ΠΑΟΚ ωστόσο οι απολαβές του θα φτάνουν γύρω στις 350.000 ευρώ. Πως τελικά “έπεσε” τόσο χαμηλά το κασέ του και ήρθε στον “Δικέφαλο”; Το… χεράκι της έβαλε και η γυναίκα του ποδοσφαιριστή αφού σύμφωνα με τον Γεωργιάδη δεν έβλεπε με θετικό μάτι την παραμονή στην Αγγλία, την ίδια στιγμή που της αρέσει η Ελλάδα. Κι αν πάμε στις αγωνιστικές του δυνατότητες;
Ταριάζει απόλυτα στο 4-4-2 του Δώνη”, τόνιζε ο Γεωργιάδης που θεωρεί πως ο Ιρλανδός μπορεί να καλύψει εύκολα όσα ζητά ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μεσοεπιθετικά. Ο ίδιος ακόμη να σημειωθεί πως αγωνίστηκε μέσα στον Ιούλιο σε τρία φιλικά της Πόρτσμουθ, ενώ να σημειωθεί πως από την πλευρά του παίκτη προκύπτει πως τον ήθελαν στο ρόστερ τους για την επόμενη σεζόν η Κάρντιφ και η Λιντς.
Πηγή: sport24

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.