, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Τριάρα στην Καλλιθέα, αφιερωμένη στον Ανάκογλου ο Άρης

Aποδίδοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο, ιδίως στο δεύτερο μέρος, ο Άρης του Νίκου Κωστένογλου επικράτησε της Καλλιθέας με 3-0 με τους “κιτρινόμαυρους” να αφιερώνουν την επικράτηση τους στον Δημήτρη Ανάκογλου ο οποίος υπέστη ρήξη χιαστών και χειρουργήθηκε στην διάρκεια της εβδομάδας.
Ο Άρης παρέμεινε έτσι στο κυνήγι του Απόλλων Σμύρνης και της Λαμίας κυνηγώντας την δεύτερη θέση που θα τον φέρει την επόμενη σεζόν στην Super League.
Οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και μόλις στο 8′ ο Μάρκος Ντούνης ήταν αυτός που έστειλε την μπάλα στα δίχτυα από το ύψος του πέναλτι μετά από πάσα του Τζανακάκη. Μάλιστα αμέσως μετά το τέρμα οι παίκτες του Άρη βρέθηκαν στον πάγκο της ομάδας και πήραν μια φανέλα του Δημήτρη Ανάκογλου αφιερώνοντας του το γκολ.

Το πρώτο μέρος κύλησε χωρίς κάποια άλλη σπουδαία φάση και με τον Άρη να έχει την κυκλοφορία της μπάλας αλλά και την υπεροχή στο ματς χωρίς να απειλείται.
Στο δεύτερο μέρος οι γηπεδούχοι ανέβασαν την απόδοση τους και κατάφεραν να πετύχουν δυο ακόμη τέρματα και να φτάσουν στο εύκολο 3-0 ενώ είχαν και ένα δοκάρι.
Συγκεκριμένα στο 49′ ο Τάτος ήταν αυτός που επιχείρησε δυνατό σουτ με την μπάλα να βρίσκει στο δοκάρι και να στερεί από τον αρχηγό των “κιτρινόμαυρων” ένα ακόμη γκολ.
Ό,τι δεν κατάφερε ο Τάτος το έκανε ο Τζανακάκης στο 53′ καθώς ο παίκτης του Άρη με ωραία διαγώνιο σουτ έγραψε το 2-0.
Στο 61′ ο Ντούνης από μακριά προσπάθησε να αιφνιδιάσει τον Μιχελή αλλά ο τερματοφύλακας της Καλλιθέας ήταν σε ετοιμότητα και απέκρουσε την μπάλα. Το τελικό 3-0 διαμόρφωσε ο Ούγκο Σόουζα στο 77′ με κεφαλιά μετά από κόρνερ του Πίτου Γκαρσία.
Ο διαιτητής της αναμέτρησης κ. Τζουμαλάκης έδειξε κίτρινη στους Σόουζα, Ταυλαρίδη, Καντέ, Μπούρμπο, Γκίνη, Μπελή
Άρης (Νίκος Κωστένογλου): Διούδης, Μπούρμπος, Τζανακάκης, Σόουζα, Ταυλαρίδης, Ρόβας, Πίτου, Παυλίδης (76′ Μακουτά), Ντούνης, Τάτος (57′ Καπνίδης), Ίλιτς (57′ Μιλούνοβιτς).
Καλλιθέα (Στάθης Σταθόπουλος): Μιχελής, Λεβέντης, Σταμόπουλος, Πάτας, Ντιακιτέ, Σταματάκος, Καντέ (54′ Γκίνη), Τσίπρας, Μπέλης (69′ Ταμπάκης-79′ Μάκο), Συριόπουλος, Ντε Ολιβέιρα.

sport24.grphoto credits: eurokinissi

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.