, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Αλ. Κούγιας: Αποχωρώ από την ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο

Ότι αποχωρεί από την ΑΕΛ και το ελληνικό ποδόσφαιρο δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου, που παρέθεσε σήμερα στη Λάρισα, ο Αλέξης Κούγιας. Μεταξύ άλλων, ανέφερε:

“Πήρα την απόφαση οριστικά και αμετάκλητα να αποχωρήσω από την ΑΕΛ και από το ελληνικό ποδόσφαιρο. Από αυτήν την στιγμή δεν θα παρακολουθήσω ξανά αγώνα της ΑΕΛ, είτε εντός είτε εκτός έδρας. Ούτε θα έρθω ξανά στη Λάρισα. Παύω να έρχομαι στο γήπεδο. Κουράστηκα. Περιμένω να βοηθήσετε κι εσείς να βρεθεί ο αντικαταστάτης μου. Παύω να είμαι η αιτία της κόντρας. Η απόφασή μου είναι οριστική και αμετάκλητη και δεν θα μου την αλλάξει κανένας. Μέχρι να βρεθεί ο διάδοχός μου, δεν θα συμμετάσχω στην καθημερινότητα της ΠΑΕ. Δεν θα ξαναβγάλω ανακοίνωση”.

Αναφέρθηκε ακόμα στην περίπτωση του Μίλος Ντέλετιτς, ο οποίος ακόμη δεν έχει ανανεώσει. Ο κ. Κούγιας εξέφρασε την εκτίμηση ότι ο Σέρβος εξτρέμ έχει υπογράψει στην ΑΕΚ, παρότι ο ίδιος και η οικογένειά του, του το αρνούνται.

Επιτέθηκε, από εκεί και πέρα, στον πρόεδρο της ΕΠΟ, Βαγγέλη Γραμμένο, αλλά και στον εισαγγελέα Γιώργο Λαΐνη. Κατέστησε σαφές ότι “αν βρεθεί ένας σοβαρός άνθρωπος που θα θελήσει να αναλάβει τις μετοχές της ΠΑΕ”, τότε μέσα σε δέκα λεπτά θα συμφωνήσει μαζί του. Ανέφερε ότι είναι ψέματα πως θέλει 5 εκατ. ευρώ για να παραδώσει τη σκυτάλη: “Λιγότερα από τα μισά θέλω”, πρόσθεσε και σημείωσε ότι έχει βάλει 3 εκατ. ευρώ στην ΠΑΕ.

Ο ιδιοκτήτης της ΑΕΛ ισχυρίστηκε ότι διαπραγματεύεται με 27χρονο Βραζιλιάνο κάτοχο κοινοτικού διαβατηρίου, καθώς και ότι ο νυν προπονητής Τζανλούκα Φέστα δεν θα αποχωρήσει από την ομάδα του.

Πηγή: sport24.gr

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.