, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Με Κάνιας και Λημνιό ο ΠΑΟΚ απέναντι στον Ατρόμητο

Με τον Δημήτρη Λημνιό και τον Χοσέ Κάνιας, ο οποίος επιστρέφει στην αποστολή, μετά από αρκετό καιρό, θα αντιμετωπίσει αύριο τον Ατρόμητο στην Τούμπα, ο ΠΑΟΚ.

Η προετοιμασία για έναν ακόμα τελικό ολοκληρώθηκε και άπαντες στο στρατόπεδο του Δικεφάλου είναι έτοιμοι για ένα ακόμα κρίσιμο παιχνίδι, άκρως σημαντικό για την πορεία προς τον τίτλο.

Ο Ράζβαν Λουτσέσκου δεν μπορεί να υπολογίζει στους Δημήτρη Πέλκα καιΟμάρ Ελ Καντουρί , που συνεχίζουν προγράμματα με θεραπείες για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους, στον Πόντους Βέρνμπλουμ , που απουσιάζει εδώ και καιρό και γυμνάζεται ατομικά προκειμένου να επανέλθει και στον τιμωρημένο Λέο Ζαμπά .

Αναλυτικά οι 18 παίκτες που επέλεξε ο Ρουμάνος τεχνικός για το παιχνίδι της Κυριακής είναι οι: Πασχαλάκης, Ρέι, Μάτος, Βιεϊρίνια, Γιαννούλης, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Κάνιας, Σάκχοφ, Μίσιτς, Ολιβέιρα, Μαουρίσιο, Μπίσεσβαρ, Ενρίκε, Λημνιός, Άκπομ, Σφιντέρσκι.

#Tags: ΠΑΟΚ

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.