, Πέμπτη
28 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Σιμόπουλος – Πάτσης κατά Ζαγοράκη

Πριν από την «καρατόμησή» του από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, ο Θοδωρής Ζαγοράκης και η δήλωση πρόθεσης ανεξαρτητοποίησής του στην περίπτωση τιμωρίας του ΠΑΟΚ, συνάντησαν τα «βέλη» βουλευτών της ΝΔ.
Με την φράση «Μαγκιές εκ του ασφαλούς!» σχολίασε στο Twitter τη δήλωση του Θοδωρή Ζαγοράκη, ο βουλευτής Γρεβενών του κυβερνώντος κόμματος Ανδρέας Πάτσης. «Δήλωσε πρόθεση μελλοντικής ανεξαρτητοποίησης Επειδή προφανώς χρεώνει στην κυβέρνηση μια εισήγηση της ΕΕΑ. Μαγκιές εκ του ασφαλούς!» ανέφερε.
Ανάλογες όμως ήταν και οι δηλώσεις του βουλευτή Α’ Θεσσαλονίκης Στράτου Σιμόπουλου ο οποίος αφού σημείωσε ότι «η κυβέρνηση την οποία στηρίζω και η ΝΔ στην οποία ανήκω δεν στέκονται απέναντι στον ΠΑΟΚ και στους φιλάθλους – οπαδούς του», εξακόντισε βέλη εναντίον του ευρωβουλευτή γράφοντας ότι «όμως, σε μια περίοδο με μεγάλες γεωπολιτικές προκλήσεις για τη χώρα μας, όλοι όσοι επηρεάζουμε με ενέργειες, χειρισμούς ή δηλώσεις το κοινωνικό κλίμα οφείλουμε να είμαστε ιδιαίτερα προσεκτικοί. Εδώ και χρόνια σε κάθε ευκαιρία τόνιζα ότι οι πολιτικοί πρέπει να επιλέγονται σύμφωνα με την επαγγελματική, κοινωνική και την πολιτική τους πορεία και όχι με βάση οπαδικές προτιμήσεις. Έχω εκλεγεί με συγκεκριμένη ατζέντα για τα θέματα της πόλης και των παραγωγικών τάξεων και αυτά προωθώ με πάθος και δύναμη. Θα συνεχίσω αταλάντευτα να υποστηρίζω την κυβέρνηση και να αγαπώ τον ΠΑΟΚ που είναι μέρος της ιστορίας της Θεσσαλονίκης, η οποία ατενίζει με αισιοδοξία και αυτοπεποίθηση το μέλλον».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.