, Παρασκευή
29 Μαρτίου 2024

search icon search icon

Στη "μάχη" του Europa League ο Άρης

Μετά τους ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στο Champions League, άλλες τρεις ελληνικές ομάδες, μπαίνουν απόψε (8/08) στη μάχη των αγώνων του Γ΄ προκριματικού γύρου του Europa League.
Ο Άρης αντιμετωπίζει σήμερα στις 20.00 (Otesports 2) τη νορβηγική Μόλντε, με στόχο να αποσπάσει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ενόψει του αγώνα της ρεβάνς, ο οποίος θα διεξαχθεί την ερχόμενη εβδομάδα την ερχόμενη βδομάδα στο “Κλεάνθης Βικελίδης”.
Η ομάδα της Θεσσαλονίκης θα αντιμετωπίσει τη Μόλντε χωρίς τον προπονητή του στον πάγκο, καθώς ο Σάββας Παντελίδης τιμωρήθηκε με μία αγωνιστική αποκλεισμού από τους αγωνιστικούς χώρους, εξαιτίας του διαπληκτισμού που είχε με τους φιλάθλους της ΑΕΛ Λεμεσού, στον αγώνα της περασμένης βδομάδες επί κυπριακού εδάφους. Στην αποστολή των «κιτρίνων» δε συμμετέχουν οι Γιουνές, Γκάμα και Τζανακάκης, όπως ακριβώς συνέβη και στις δύο προηγούμενες αναμετρήσεις με τους Κύπριους.
ΑΕΚ και Ατρόμητος
Εκτός του Άρη, για την πρόκειση στην επόμενη φάση του Europa League θα αγωνιστούν σήμερα και άλλες δυο ελληνικές ομάδες, η ΑΕΚ και ο Ατρόμητος. Η ΑΕΚ θα αντιμετωπίσει νωρίτερα (19.15) την Κραϊόβα, σε έναν αγνώνα που θα διεξαχθεί «κεκλεισμένων των θυρών», μετά την τιμωρία που επιβλήθηκε στην Κραϊόβα για τα επεισόδια στο ματς με την Χόνβεντ. Στις 22.00 ο Ατρόμητος θα αντιμετωπίσει την Λέγκια Βαρσοβίας.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.