22:06, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Αποστολή ανθρωπιάς του Ηρακλή στην Ειδομένη

iraklis-eidomeni«Στόχος ποτέ δεν ήταν μόνο η νίκη εντός του γηπέδου, αλλά η προσφορά στο κοινωνικό σύνολο, η βοήθεια σε όσους τη χρειάζονται», με αυτή τη φράση η ΠΑΕ Ηρακλής αρχίζει τη σχετική ανακοίνωση της για την ανθρωπιστική αποστολή των «Κυανολεύκων» στην Ειδομένη όπου μοιράστηκαν είδη πρώτης ανάγκης στους πρόσφυγες που βρίσκονται στον καταυλισμό.
Η ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ, κάνοντας πράξη την ανακοίνωση που εξέδωσε εδώ και αρκετές ημέρες για βοήθεια στους πρόσφυγες της Ειδομένης, παρέδωσε σήμερα νωρίς το απόγευμα είδη πρώτης ανάγκης και τρόφιμα στη ΜΚΟ PRAKSIS και φάρμακα στους ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ, τα οποία συγκεντρώθηκαν όλο το προηγούμενο διάστημα με τη συγκινητική συμμετοχή και του φίλαθλου κόσμου της ομάδας.
iraklis-eidomeni2
Παράλληλα, στους πρόσφυγες μοιράστηκαν δυο χιλιάδες μπουκαλάκια νερού, τα οποία προσέφερε γνωστή εταιρεία χορηγός της ΠΑΕ Ηρακλής.
Την ΠΑΕ ΗΡΑΚΛΗΣ εκπροσώπησαν ο Αντιπρόεδρος, Θόδωρος Παπαδόπουλος, ο Υπεύθυνος Marketing, Νίκος Γραμμένος, και ο Υπεύθυνος Τύπου και Επικοινωνίας, Γιάννης Ρουμελιώτης.
Να σημειωθεί, ότι η αποστολή βοήθειας στους πρόσφυγες της Ειδομένης θα πραγματοποιηθεί και αύριο από τους ανθρώπους της ομάδας με επανάληψη όλων των παραπάνω αγαθών και με την προσθήκη 300 τσουρεκιών από φούρνους που συνεργάζονται με την ΠΑΕ.
Ο Αντιπρόεδρος της ΠΑΕ, Θόδωρος Παπαδόπουλος, στο περιθώριο της επίσκεψης στην Ειδομένη, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ήρθαμε εδώ με σκοπό να διανείμουμε τα είδη πρώτης ανάγκης που συγκέντρωσε ο κόσμος του Ηρακλή. Φέραμε όσα μπορούσαμε σήμερα και αύριο θα γίνει μια νέα αποστολή. Ασφαλώς ό,τι και να κάνουμε είναι λίγο, οι ανάγκες είναι τεράστιες.
Κάνουμε όμως ό,τι μπορούμε.
Ο Ηρακλής είναι κάτι παραπάνω από μια ομάδα και στεκόμαστε αλληλέγγυοι σε αυτούς τους ανθρώπους που βρίσκονται εδώ αλλά και σε άλλες περιοχές».