Χωρίς θεατές το Λειψία-Λεβερκούζεν λόγω κορονοϊού

Σε κεκλεισμένων των θυρών θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή η αναμέτρηση Λειψία-Λεβερκούζεν λόγω της έξαρσης της πανδημίας στην Γερμμανία.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Marca, η Λειψία βρίσκεται στην πρώτη γραμμή του τελευταίου κύματος της πανδημίας στη Γερμανία στο ανατολικό κρατίδιο της Σαξονίας, όπου τα ποσοστά μόλυνσης είναι τα υψηλότερα και τα ποσοστά εμβολιασμού τα χαμηλότερα σε σύγκριση με άλλες περιοχές.

Αυτό επηρεάζει επίσης το παιχνίδι του Champions League με τη Μάντσεστερ Σίτι τον επόμενο μήνα. Οι σύλλογοι σε άλλες πολιτείες υπόκεινται επίσης όλο και περισσότερο σε περιορισμούς. Η Μπάγερν Μονάχου μπορεί να γεμίσει το γήπεδό της μόνο στο 25% της χωρητικότητας απέναντι στην Αρμίνια Μπίλεφελντ το Σάββατο.

Η Μπάγερν πανηγύρισε την παρουσία της 75.000 για πρώτη φορά από τον Μάρτιο του 2020 στις 23 Οκτωβρίου, όταν έπαιξε με τη Χόφενχαϊμ.

Από τότε, οι αριθμοί των κρουσμάτων συνέχισαν να αγγίζουν επίπεδα ρεκόρ στη γερμανική κοινωνία και το ποδόσφαιρο δεν έχει ξεφύγει.

Ο προπονητής της Λειψίας, Jesse Marsch και ο τερματοφύλακας Peter Gulasci δεν θα είναι στον αγώνα τους στο άδειο γήπεδο εναντίον της Λεβερκούζεν, επειδή ο σύλλογος είπε αυτή την εβδομάδα ότι βρέθηκαν θετικοί. Από τους τέσσερις γερμανικούς συλλόγους που αγωνίζονται στο Champions League αυτή την εβδομάδα, σε όλους έλειπε τουλάχιστον ένας παίκτης με θετικό τεστ