00:21, Τρίτη
04 Οκτωβρίου 2022

Δίωξη σε Βέροια και Ηρακλή για ύποπτο αγώνα!

veroia_iraklis
Ο Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη στη Βέροια και στον Ηρακλή για ύποπτο αγώνα (0-0). Υπενθυμίζεται ότι στο συγκεκριμένο παιχνίδι είχαν παιχτεί μεγάλα ποσά στον άσσο, ενώ το διπλό του Ηρακλή στο δεύτερο ημίχρονο είχε φτάσει ως απόδοση στο 29!
Όπως αναφέρει, μεταξύ άλλων, η ανακοίνωση της ΕΠΟ, ο τακτικός υπεύθυνος άσκησης δίωξης ποδοσφαιρικών αδικημάτων Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου άσκησε δίωξη σε βάρος των ΠΑΕ Βέροια και Ηρακλής για πράξη που προβλέπεται και τιμωρείται πειθαρχικώς από τις διατάξεις των άρθρων 20 και 22 του Πειθαρχικού Κώδικα της ΕΠΟ, σε συνδυασμό με το άρθρο 27 παρ.3 του Κώδικα Δεοντολογίας (αγώνας Super League Βέροια-Ηρακλής 0-0 της 25/11/2015).
Τι απαντά η ΠΑΕ Ηρακλής
Στις τάξεις της ΠΑΕ Ηρακλής δεν υπάρχει ανησυχία, μετά τη δίωξη για το παιχνίδι της Βέροιας. Όπως αναφέρει το bluearena.gr, σύμφωνα με τα όσα μεταφέρθηκαν, οι κυανόλευκοι αναφέρουν πως: «Είμαστε με τη δικαιοσύνη, ας ρίξουν φως στο παιχνίδι. Για μας είναι ανάξιο σχολιασμού να απολογηθούμε ή να πούμε οτιδήποτε για ένα παιχνίδι που ήρθε ισόπαλο».
Είναι η δεύτερη φορά που η ΠΑΕ καλείται σε απολογία για… ύποπτο παιχνίδι, καθώς και πέρσι είχε γίνει κάτι ανάλογο στο Εθνικός Γαζώρου-Ηρακλής 0-1.
Υπόθεση πάντως που όπως αποδείχθηκε δεν έφερε κάτι αρνητικό στον Ηρακλή, ο οποίος είχε απαλλαχθεί.
 
Πηγή: bluearena.gr