, Σάββατο
26 Νοεμβρίου 2022

Εκτεταμένα επεισόδια στο ντέρμπι κορυφής του κυπριακού πρωταθλήματος(φωτό)

Νέα επεισόδια στο κυπριακό πρωτάθλημα, αυτή τη φορά στο «Τσίρειο» στάδιο της Λεμεσού και στο ντέρμπι ΑΕΛ-ΑΠΟΕΛ που θα έκρινε τον πρωταθλητή, αλλά δεν έμελλε να ολοκληρωθεί…
Παρά τα αυξημένα μέτρα ασφαλείας, με την έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου η κατάσταση ξέφυγε από κάθε έλεγχο με συνεχείς ρίψεις αντικειμένων ανάμεσα στους οπαδούς των δύο ομάδων κι ενώ δύο εργαζόμενοι του συνδρομητικού καναλιού που μετέδιδε τον αγώνα είχαν ήδη διακομιστεί τραυματισμένοι στο νοσοκομείο.
Συγκεκριμένα, στο 48ο λεπτό άρχισαν να πέφτουν κροτίδες. Μία από αυτές έπεσε στον πάγκο του ΑΠΟΕΛ, τραυματίζοντας τον Κακά. Ο Πορτογάλος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, το ματς διακόπηκε και οι ομάδες αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια περιμένοντας την ετυμηγορία του διαιτητή.
Ύστερα από περίπου 50 λεπτά και διαβουλεύσεις με τον πρόεδρο της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Κώστα Κουτσοκούμνη και τους υπεύθυνους των δύο ομάδων ο διαιτητής Μασιάς ανακοίνωσε οριστική διακοπή και, πλέον, της υπόθεσης θα επιληφθούν τα πειθαρχικά όργανα.
Δείτε φωτό:
ael-apoel-epeisodia1 ael-apoel-epeisodia2 ael-apoel-epeisodia3 ael-apoel-epeisodia4