Απάντηση στις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ έδωσε η ΕΠΟ.
Η Karfitsa δημοσίευσε νωρίτερα τις δηλώσεις του Γκουστάβο Πογέτ κατά την διάρκεια ερωτήσεων για τις αναμετρήσεις με Γαλλία και Νέα Ζηλανδία. Ο Ουρουγουανός τεχνικός ανέφερε πως ο βοηθός του δεν είχε πληρωθεί για οκτώ μήνες, με την ΕΠΟ να απαντά πως «αρνείται να λάβει Eλληνικό ΑΦΜ».
Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΟ:
Σχετικά με το θέμα που ανέκυψε με την αμοιβή του συνεργάτη του Γουστάβο Πογέτ Μαουρίτσιο Ταρίκο, από την Ελληνική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία ανακοινώνονται τα εξής.
«Ο κ. Ταρίκο παρά τις επανειλημμένες προτροπές των οικονομικών υπηρεσιών της ΕΠΟ, αρνείται μέχρι και σήμερα να λάβει ελληνικό ΑΦΜ. Για το λόγο αυτό δεν μπορεί να εκδώσει νόμιμο παραστατικό και για τον ίδιο λόγο δεν μπορεί η ΕΠΟ να καταβάλει την αμοιβή του».




