fbpx

, Παρασκευή
24 Ιανουαρίου 2025

search icon search icon

Ευχάριστα τα νέα για τη μικρή Θεοδώρα

garcia-theodoraΗ μικρή Θεοδώρα που όλοι μας γνωρίσαμε την περασμένη εβδομάδα από τη συνάντησή της με τον Πάμπλο Γκαρσία,φαίνεται πως βγαίνει νικήτρια από τη μάχη που δίνει για την υγεία της.

Αναλυτικά το δημοσίευμα της εφημερίδας “Σπορ του Βορρά” για το θέμα:

Ευχάριστα είναι τα νέα για τη μικρή Θεοδώρα.

Η 11χρονη, που όλοι μας την «γνωρίσαμε» μέσα από την ιστορία της επίσκεψης του Πάμπλο Γκαρσία στο «Ιπποκράτειο» (ενώ είχε προηγηθεί και επίσκεψη της ανδρικής και γυναικείας ομάδας χάντμπολ του ΠΑΟΚ!), είναι πολύ καλά στην υγεία της και βρίσκεται ήδη στην Κοζάνη, έχοντας πάρει εξιτήριο από το νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Η επέμβαση στην οποία υποβλήθηκε από τον παιδοχειρουργό Λευτέρη Σμαρόπουλο ήταν επιτυχημένη, με την μικρή να βγαίνει νικήτρια στην πολύ δύσκολη μάχη, που έδωσε τόσο νωρίς στη ζωή της.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.