21:26, Τετάρτη
28 Σεπτεμβρίου 2022

Γνωστός προπονητής έριξε… «άκυρο» στον ΠΑΟΚ!

mikael-laudrupΔεν ξέρω τι θέλω να κάνω τώρα. Έχω ήδη ανακοινώσει εδώ κι ένα χρόνο πως δεν θα είμαι προπονητής για πολύ καιρό ακόμη, γιατί έζησα σε αυτό το χώρο για πολλά χρόνια και θα ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα.
Με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο, λοιπόν, ο Δανός Μίκαελ Λάουντρουπ έθεσε ένα τέλος στα σενάρια, λέγοντας πως αφενός μεν δεν σκέφτεται να δουλέψει στην Ελλάδα, όντας πιθανό, ακόμη, και να μη συνεχίσει την προπονητική, αφετέρου δεν δέχτηκε ποτέ σχετική κρούση από το νέο αθλητικό διευθυντή του «Δικεφάλου», Φρανκ Άρνεσεν.
«Δεν μπορώ πραγματικά να με φανταστώ στο ελληνικό πρωτάθλημα στην παρούσα φάση. Αν ο Φρανκ Άρνεσεν με ήθελε, θα με είχε πάρει τηλέφωνο. Γνωρίζει τον αριθμό μου», δήλωσε στην “Ekstrabladet” της Δανίας.
Ενώ συμπλήρωσε, «Δεν ξέρω τι θέλω να κάνω τώρα. Έχω ήδη ανακοινώσει εδώ κι ένα χρόνο πως δεν θα είμαι προπονητής για πολύ καιρό ακόμη, γιατί έζησα σε αυτό το χώρο για πολλά χρόνια και θα ήθελα να κάνω κι άλλα πράγματα. Είχα πει όταν υπέγραψα στη Λεχβίγια ότι θα ήταν μάλλον η τελευταία μου ομάδα. Τώρα πρέπει να δω τι θα κάνω μετά από το καλοκαίρι».
Από τα παραπάνω, γίνεται αντιληπτή η διάθεση για σεναριολογία, που υιοθετείται από αρκετούς, τη στιγμή, που ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να μαζέψει τα κομμάτια μιας ακόμη αποτυχημένης χρονιάς…
paokweb