, Τρίτη
05 Δεκεμβρίου 2023

Η… πολιορκία συνεχίζεται!

TOUMPA-6Ένταση επικρατεί και πάλι αυτή την ώρα έξω από το γήπεδο της Τούμπας. Ο κόσμος με συνθήματα έχει στραφεί εναντίον της ομάδας αλλά και του μεγαλομετόχου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, Ιβάν Σαββίδη. Το συγκεντρωμένο πλήθος αποδοκιμάζει έντονα παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση ενώ αντιπροσωπεία οπαδών μπήκε στα αποδυτήρια και μίλησε με αυστηρό τόνο στους παίκτες.

Η αποστολή είναι αδύνατον να αποχωρήσει από τα αποδυτήρια καθώς το κλίμα στον περιβάλλοντα χώρο της Τούμπας είναι τεταμένο… «Το Π.Α.Ο.Κ έχουν ιστορία πρόεδρε μ@@@κα είναι από τα πιο λαιτ συνθήματα του συγκεντρωμένου πλήθους».

Ο Ιβάν Σαββίδης πριν από λίγα λεπτά βγήκε από την σουίτα του και κατέβηκε στον προαύλιο χώρο της Τούμπας με σκοπό να συναντήσει πρόσωπο με πρόσωπο τους οπαδούς του ΠΑΟΚ.

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, μιλάει μαζί τους σε ήρεμο κλίμα και μάλιστα, πήρε τηλέφωνο τον μεταφραστή του να έρθει εσπευσμένα στην Τούμπα, έτσι ώστε να μπορέσει να μεταφράσει όσα θα πει στον κόσμο του Δικεφάλου.

Ο Σαββίδης είναι περικυκλωμένος από πολλούς οπαδούς των «ασπρόμαυρων», οι οποίοι περιμένουν να του θέσουν τις ερωτήσεις τους.
inpaok.com