, Σάββατο
22 Μαρτίου 2025

search icon search icon

Η συγκινητική κούρσα που ράγισε καρδιές στο Ρίο!(VIDEO)

rio-sugkinisiΔιεκδικεί τον τίτλο της πιο συγκινητικής κούρσας στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο και σίγουρα θα μπει στο άλμπουμ με τις κορυφαίες στιγμές τους.
Ο λόγος για το αγώνισμα των 5.000 μέτρων γυναικών και πρωταγωνίστριές του -αν και όχι νικήτριες- η Νίκι Χάμπλιν από τη Νέα Ζηλανδία και η Αμπι Ντ’ Αγκοστίνο από τις ΗΠΑ.
https://www.youtube.com/watch?v=sNWtEJ1l4l0
Λίγο πριν τα μισά του αγώνα η Χάμπλιν έχασε την ισορροπία της και συγκρούστηκε με την Αγκοστίνο, ρίχνοντάς την στο ταρτάν.
Η Αμερικανίδα αμέσως σηκώθηκε και χωρίς να σκαφτεί ότι έχανε χρόνο, έσκυψε για να βοηθήσει τη Νεοζηλανδή.
Ενώ και οι δύο αθλήτριες άρχισαν να τρέχουν, η Αγκοστίνο αντιλήφθηκε ότι ο τραυματισμός της από την σύγκρουση ήταν πιο σοβαρός από ότι αρχικά νόμιζε και δεν μπορούσε να συνεχίσει.
Τότε η Χάμπλιν επιβράδυνε και βοήθησε τη συναθλήτριά της να φτάσει μέχρι τον τερματισμό, υπό τα χειροκροτήματα όλων των θεατών.

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.