Η UEFA εξετάζει την αναβολή του αγώνα της Τότεναμ με την Ρεν λόγω κορονοϊού

Η Τότεναμ έχει αναφέρει τουλάχιστον 13 θετικά κρούσματα κορονοϊού, με 11 παίκτες να βρίσκονται σε καραντίνα και με την UEFA να εξετάζει σοβαρά την αναβολή του αγώνα της Τότεναμ με την Ρεν στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής του Conference League.

Ο σύλλογος της Premier League είναι αισιόδοξος ότι το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί λόγω του κορονοϊού που έχει χτυπήσει στην ομάδα.

Οι αξιωματούχοι των Spurs έχουν συνομιλίες με εκπροσώπους από τη διοίκηση της UEFA για την αναβολή του αγώνα. Ο Κόντε επιβεβαίωσε ότι ο αριθμός των μελών της ομάδας που έχουν πληγεί από τον Covid αυξήθηκε σε 13 με άλλα δύο άτομα μεταξύ της ομάδας και του προσωπικού να είναι θετικά, αφού συμμετείχαν στην προπόνηση την Τετάρτη.

Οι κανόνες της UEFA ορίζουν ότι μια ομάδα πρέπει να εκπληρώσει έναν αγώνα εάν έχει τουλάχιστον 13 παίκτες σε καλή κατάσταση, συμπεριλαμβανομένου ενός τερματοφύλακα. Οι Spurs είναι κατανοητό ότι έχουν σχεδόν αρκετούς παίκτες διαθέσιμους, χωρίς τον τιμωρημένο Ryan Sessegnon συν τους τραυματίες αλλά και τους ποδοσφαιριστές που βρίσκονται σε καραντίνα.

Ένας εμφανώς αναστατωμένος Κόντε είπε: «Το πρόβλημα είναι ότι καθημερινά έχουμε άτομα με Covid.

«Οι άνθρωποι που χθες δεν ήταν θετικοί, σήμερα είναι θετικοί και συνεχίζουμε να έχουμε επαφή. Αυτό είναι ένα σοβαρό πρόβλημα. Δεν είναι καλή κατάσταση. Κάθε μέρα έχουμε θετικά».