, Παρασκευή
27 Ιανουαρίου 2023

"SWIM OR DIE" στη Χαλκιδική! (ΦΩΤΟ)

SWIM OR DIE 16
O 1ος Κολυμβητικός Αγώνας “SWIM OR DIE”, με πρωτοβουλία του προπονητή μαραθώνιας κολύμβησης και πόλο Νικόλα Ρεπανά, διεξήχθη με μεγάλη επιτυχία στην παραλία Βεργιάς στην Καλλικράτεια Χαλκιδικής. Περισσότεροι  από 50 κολυμβητές έλαβαν μέρος στην καλοκαιρινή συνάντηση, ανάμεσά τους και πολλά «Ρεπανάκια», κολυμβητές δηλαδή που προπονεί ο κ. Ρεπανάς στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Καλαμαριάς.
SWIM OR DIE 17
Αρκετοί κολυμβητές «έπεσαν» στη θάλασσα μαζί με τα παιδιά τους και κολύμπησαν ως οικογένειες. Μετά τον αγώνα των περίπου 1.800 μέτρων απονεμήθηκαν τα πρώταμετάλλια στο beach bar SAHA . Tο σλόγκαν ή μότο SWIM OR DIE ανήκει άλλωστε στον ίδιο τον Νικόλα Ρεπανά, τον προπονητή με τους περισσότερους κολυμβητές που διέπλευσαν τον Τορωναίο κόλπο, τον προπονητή που ηγείται της ομώνυμης κολυμβητικής ομάδας SWIM OR DIE OPEN WATER SWIMMING TEAM.
SWIM OR DIE 19
SWIM OR DIE 9
SWIM OR DIE 2
Το μήνυμα του συγκεκριμένου αγώνα έχει να κάνει με τον αθλητισμό και την ίδια τη ζωή. Ο κ. Ρεπανάς, τόσο ως κολυμβητής, όσο και ως προπονητής, έχει πολλές διαπλεύσεις στο ενεργητικό του σε Ελλάδα και εξωτερικό. Φωτογραφίες: Κατερίνα Σιδηροπούλου, Μαρία Μπαλτατζή