, Τρίτη
25 Ιουνίου 2024

search icon search icon

ΚΑΕ Παναθηναϊκός: Αφαίρεση εισιτηρίου διαρκείας και δια βίου αποκλεισμός σε οπαδό που επιτέθηκε λεκτικά σε διαιτητή

Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός έδειξε ταχύτατα αντανακλαστικά σε περιστατικό λεκτικής επίθεσης προς διαιτητή του αγώνα των «πρασίνων» με τη Φενέρμπαχτσε και ανακοίνωσε ότι τον απέκλεισε δια βίου από το ΟΑΚΑ.

Ο Παναθηναϊκός καταδίκασε την λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των τριών διαιτητών του αγώνα με τη Φενέρμπαχτσε -και που πήγε να χαλάσει την εκπληκτική ατμόσφαιρα που δημιούργησαν οι φίλοι της ομάδας στο ΟΑΚΑ- τονίζοντας πως αφαιρέθηκε από το συγκεκριμένο άτομο το εισιτήριο διαρκείας και επισημαίνοντας ότι του επιβλήθηκε από την ΚΑΕ δια βίου αποκλεισμός από το γήπεδο των «πρασίνων».

Η ανακοίνωση του «τριφυλλιού»:

«Η ΚΑΕ Παναθηναϊκός AKTOR τάσσεται διαχρονικά ενάντια σε κάθε μορφή βίας, όπως έχει πολλάκις αποδείξει με τη στάση της.

Η ατμόσφαιρα που δημιούργησαν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ οι φίλαθλοί μας ήταν για μία ακόμη φορά εξαιρετική, γι’ αυτό και τους ευχαριστούμε από καρδιάς.

Είναι αυτονόητο πως καταδικάζουμε απερίφραστα τη σημερινή λεκτική επίθεση που δέχθηκε ένας εκ των διαιτητών της αναμέτρησης από έναν «φίλαθλο». Είναι αυτονόητο πως δεν θα επιτρέψουμε σε έναν άνθρωπο να χαλάσει την εξαιρετική εικόνα του συνόλου του κόσμου μας.

Είναι επίσης αυτονόητο πως του αφαιρείται άμεσα το εισιτήριο διαρκείας του και η είσοδός του στο ΟΑΚΑ απαγορεύεται δια παντός».

Πηγή: NewsIt

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.