, Τρίτη
18 Ιουνίου 2024

search icon search icon

Λουτσέσκου: Δεν πέταξα κάτι – Ελπίζω και οι ομάδες της Αθήνας να έχουν την ίδια μεταχείριση

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ Ραζβάν Λουτσέκσου σχολίασε τα όσα διαδραματίστηκαν στο ντέρμπι με τον Άρη και είπε λέγοντας: «Μου είπαν ότι πέταξα κάτι από τις κερκίδες, δεν είναι δίκαιο, δεν είναι σωστό. Πήρα κάτι να επιστρέψω, δεν πέταξα κάτι. Το VAR το είδε αλλιώς. Όταν λέω κάτι είναι η αλήθεια».

«Κοιτάξτε, ήρθαμε εδώ για να παίξουμε όπως συνηθίζουμε να κάνουμε, δυστυχώς τα πράγματα δεν πήγαν όπως θέλαμε. Δεχθήκαμε το γκολ από μια ωραία ενέργεια του Πάλμα και προσπαθήσαμε έπειτα να ισορροπήσουμε αλλά πάλι κάτι μας έλειπε, η εικόνα του Άρη ήταν καλύτερη στο α’ μέρος. Ήταν περισσότερο η αδυναμία αντίδρασής μας. Παλέψαμε όμως στο β’ ημίχρονο και καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις βαθμούς της νίκης», ανέφερε.

Για την ένταση στο τέλος και τη σύρραξη είπε Ήταν μια δύσκολη νίκη, καταφέραμε να κερδίσουμε ένα δύσκολο παιχνίδι σε μια δύσκολη ατμόσφαιρα. Ελπίζω όλες οι ομάδες των Αθηνών που θα έρθουν να έχουν την ίδια μεταχείριση».

#Tags: Αθήνα

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.