12:48, Σάββατο
21 Μαΐου 2022

Λυκογιάννης: «Να έχουμε διάθεση και συγκέντρωση, ο Ογκμπέιντε δεν ήθελε να είναι εδώ»

Η ομάδα του Δικέφαλου γνώρισε βαριά ήττα με 105-78 από την ομάδα της Στρασμπούρ στο πρώτο παιχνίδι των play-in του Basketball Champions League, και πλέον αναζητά δύο νίκες για να μην αποκλειστεί.

Το πρώτο βήμα η ομάδα του ΠΑΟΚ έχει την ευκαιρία να το πραγματοποιήσει αύριο, όταν και οι δύο ομάδες θα συναντηθούν στην Πυλαία με την ομάδα του Άρη Λυκογιάννη να έχει στόχο το 1-1 στη σειρά.

Αναλυτικά όσα είπε ο κόουτς του ΠΑΟΚ για το δεύτερο ματς των play-In του BCL:

«Το πιο σημαντικό έχει να κάνει με τη διάθεση, τη συγκέντρωση και να πάμε δώσουμε μάχη. Αποτύχαμε πλήρως στο θέμα της συγκέντρωσης και αυτό πρέπει να κάνουμε πρώτα απ’ όλα. Η Στρασμπούρ είναι μια πολύ ποιοτική ομάδα, με μεγάλη αθλητικότητα, πρέπει να προσαρμοστούμε σε αυτά και να ματσάρουμε την ενέργειά τους».

Για τον κορονοϊό: «Μαζί με τον Ολυμπιακό είχαμε τα περισσότερα κρούσματα κορονοϊού, που έχει αφήσει πολλά κατάλοιπα στην ομάδα τα οποία ούτε εμείς ξέρουμε πόσο μεγάλα είναι. Όλες οι ομάδες έχουν επηρεαστεί, αυτή είναι η πραγματικότητα της εποχής».

Για τις μεταγραφές: «Αργήσαμε χαρακτηριστικά στην αντικατάσταση του Κάρτερ με τον Ρίβερς. Για τον Ογκμπέιντε υπήρχε ασυμφωνία στον ρόλο που θέλαμε εμείς να έχει ο παίκτης στην ομάδα και τι ήθελε εκείνος.

Μετά τον κορονοϊό αντιληφθήκαμε ότι ο παίκτης δεν ήθελε να είναι εδώ. Από την αρχή της χρονιάς υπάρχει θέμα κακοδαιμονίας με τους τραυματισμούς. Ακόμα και σήμερα λείπουν δύο παίκτες λόγω του τρίτου εμβολίου και λόγω μικροενοχλήσεων άλλος».