03:10, Δευτέρα
27 Ιουνίου 2022

Μάνατζερ Τζιούμπα: Ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα η καλύτερη επιλογή

Ο Αρτέρ Τζιούμπα αποχώρησε από τη Ζενίτ και ο μάνατζερ Ντμίτρι Σέλουκ ανέφερε σε ρωσικά ΜΜΕ για το μέλλον του Ρώσου επιθετικού και τόνισε ότι ο ΠΑΟΚ και η Ελλάδα είναι η καλύτερη επιλογή για τον Τζιούμπα.

Όπως ανέφερε ο Σέλουκ, υπάρχει ενδιαφέρον του Ερυθρού Αστέρα αλλά τα χρήματα που δίνει η ομάδα δεν είναι αρκετά για να καλύψει τα θέλω του Τζιούμπα.

«Ξέρω καλά τη σερβική αγορά, δεν πληρώνουν συμβόλαιο πάνω από 500.000 ευρώ ούτε στον Ερυθρό Αστέρα. Μόνο κάποιοι σταρ λαμβάνουν τέτοιο μισθό. Σύμφωνα με διάφορε πηγές ο Τζιούμπα έπαιρνε γύρω στα 3 εκατ. στη Ζενίτ. Είναι ξεκάθαρο ότι κανείς δεν θα του δώσει τέτια χρήματα, αλλά δεν θα πάει με σχεδόνα εξαπλάσια μείωση».

Επίσης, υπάρχει και το επίσμο ενδιαφέρον της Φερεντσβάρος εκεί που αγωνίζεται και ο πρώην παίκτης του ΠΑΟΚ Άντσερσο Εσίτι. «Με όλο τον σεβασμό στην Φερεντσβάρος, ξέρω πως ο ιδιοκτήτης της είναι πλούσιος, αλλά στην Ουγγαρία δεν υπάρχει ούτε καν μισθός που να ταιριάζει στον Τζιούμπα. Κανείς εκεί δεν πληρώνει τέτοιου είδους χρήματα συγκρίσιμα με τους μισθούς της Ρωσίας», είπε.

Μάλιστα, ανέφερε πως ο Τζιούμπα θα μπορούσε να αγωνιστεί στον ΠΑΟΚ, καθώς είναι ομάδα του Ιβάν Σαββίδη.

«Στην Ελλάδα, στον ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Γιατί όχι να μην είναι μια επιλογή; «Αυτά τα χρήματα μπορεί να τα πληρώσει ΠΑΟΚ του Ιβάν Σαββίδη. Στην Ελλάδα πληρώνουν ένα με 1,5 εκατ. και ο Τζιούμπα θα είναι σταρ εκεί. Ο Κριχόβιακ πήγε στην ΑΕΚ. Νομίζω ότι η επιλογή με την Ελλάδα είναι η καλύτερη για τον Τζιούμπα» κατέληξε.