, Τρίτη
29 Νοεμβρίου 2022

Με 18άδα… ανάγκης ο ΠΑΟΚ στη Βέροια!

paok-proponisiΟλοκληρώθηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Βέροια. Η τελευταία προπόνηση του Δικεφάλου πραγματοποιήθηκε στην Τούμπα και πέρα από το καθιερωμένο ζέσταμα και το 5-2 αφιερώθηκε στην τακτική με οικογενειακό δίτερμα.
Μετά το τέλος της προπόνησης, ο Αλέξανδρος Τζιόλης αισθάνθηκε βαρύ το πόδι του στην περιοχή των προσαγωγών ωστόσο ο Αγγελος Αναστασιάδης τον συμπεριέλαβε κανονικά στην αποστολή και η συμμετοχή του ή όχι θα κριθεί από την κατάσταση που θα βρίσκεται πριν τον αγώνα.
Εκτός αποστολής έμεινε ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης λόγω του γνωστού προβλήματος στο πρώτο μετατάρσιο του ποδιού, ο Παναγιώτης Γλύκος που συνεχίζει θεραπεία λόγω κάκωσης στο γόνατο, ο Δημήτρης Παπαδόπουλος, ο οποίος έχει υποστεί θλάση και κάνει ειδικό πρόγραμμα, όπως και ο Φάνης Τζανδάρης, o Χέντβιγκες Μαντούρο και οι τιμωρημένοι Ρατς, Αθανασιάδης.
Στην αποστολή που θα ταξιδέψει για Βέροια βρίσκονται οι: Ιτάνζ, Γιακουμής, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης, Βίτορ, Κόστα, Πούγγουρας, Κίτσιου, Δεληγιαννίδης, Κάτσε, Γκολάσα, Τζιόλης, Νομπόα, Μακ, Πόζογλου, Κουλούρης, Φακούντο, Παπαγιαννόπουλος.