, Τετάρτη
24 Απριλίου 2024

search icon search icon

Με εκπληκτική εμφάνιση ο Βλάσης Μάρας στον τελικό!

maras22Με την καλύτερη βαθμολογία μπήκε στον τελικό ο Βλάσης Μάρας, ο οποίος πραγματοποίησε ένα ομολογουμένως δύσκολο πρόγραμμα με αποτέλεσμα να συγκεντρώσει 15.766 στα προκριματικά του μονόζυγου, στους 1ους Ευρωπαϊκούς Αγώνες που διεξάγονται στο Μπακού.
«Έκανα μια πολύ καλή εμφάνιση, που όμως μπορεί να βελτιωθεί, αφού είχα ένα λαθάκι. Είμαι καλύτερα από ό,τι στο ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Απριλίου, τόσο σωματικά όσο και ψυχολογικά. Μου φτάνει που βρίσκομαι σε άλλον έναν τον τελικό του μονόζυγου και που εξακολουθώ να πρωταγωνιστώ, έπειτα από μία διαδρομή τόσων ετών. Όταν όμως έχεις συνηθίσει να είσαι πρωταθλητής, θέλεις πάντα να πετυχαίνεις το καλύτερο. Στόχος μου στον τελικό είναι να κάνω μια σωστή εμφάνιση, που θα φέρει και το ανάλογο αποτέλεσμα», τόνισε ο Βλάσης Μάρας.
Στην πάλη η Μαρία-Λουίζα Βρυώνη, που διεκδικούσε το χάλκινο μετάλλιο, έχασε στον τελικό των ρεπεσάζ από τη Ρωσίδα Ναταλία Βορόμπεβα με 5-0 και δεν κατάφερε να ανέβει στο βάθρο.
 
 

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.