Μπάγερν Μονάχου: Ξεχρέωσε δάνειο 16 χρόνια νωρίτερα!!!
Για το χτίσιμο του γηπέδου της, το «Allianz Arena», η Μπάγερν Μονάχου πήρε δάνειο ύψους 346 εκατομμυρίων ευρώ το οποίο θα έπρεπε να ξεχρεώσει βάσει συμφωνίας το 2030. Η οικονομική διαχείριση των Βαυαρών όμως, είναι εντυπωσιακή.
Εκτός από το ότι πάντα έχει θετικό πρόσημο στους ισολογισμούς, κατάφερε να το ξεχρεώσει 16 χρόνια νωρίτερα από όσο προβλεπόταν. Κάτι που έγινε γνωστό μέσω του Καρλ Χάιντζ Ρουμενίγκε.
«Το 2006 δανειστήκαμε ακριβώς 346 εκατομμύρια ευρώ με πλάνο αποπληρωμής έως το 2030. Σήμερα το έχουμε αποπληρώσει ήδη και είμαι πολύ υπερήφανος γι’ αυτό. Τα έσοδα που δημιουργούνται από την Allianz Arena θα επενδυθούν στο μέλλον στην αναβάθμιση της ομάδας», προανήγγειλε ο πρόεδρος των Βαυαρών.