00:14, Πέμπτη
20 Ιανουαρίου 2022

Νέο γήπεδο για την Γουέστερν του Πρίγιοβιτς

Η Γουέστερν Γιουνάιτεντ ξεκίνησε τα έργα για το νέο γήπεδο που θα αποκτήσει σε λίγα χρόνια, μετά τις ευχάριστες εξελίξεις που ανακοίνωσε η εταιρεία που έχει αναλάβει το έργο.

Η κατασκευή του γηπέδου Wyndham Stadium είναι το πρώτο βήμα της ομάδας που για πρώτη φορά συμμετέχει στην πρώτη κατηγορία της A-League Αυστραλίας, η χωρητικότητα του σταδίου θα είναι 15.000, ενώ θα υπάρχει και ένα προπονητικό κέντρο 5.000 θέσεων και θα τηρεί όλες τις απαραίτητες νομοθεσίες που έχει η UEFA. Τα πρώτα έργα ξεκίνησαν σε μια έκταση 62 στρεμμάτων στο Tarneit , στις αρχές της περασμένης εβδομάδας με την εταιρεία να βρίσκεται στο εργοτάξιο και τα βαρέα οχήματα να έχουν αρχίσει τις εργασίες στον χώρο.

Παράλληλα, η πρώτη φάση εργασιών θα διαρκέσει από οκτώ έως δώδεκα εβδομάδες. Ο διευθύνων σύμβουλος της ομάδας ανέφερε πως “είναι φανταστικό που ξεκίνησαν οι πρώτες εργασίες στον χώρου, αυτό είναι το μεγαλύτερο ορόσημο για τον σύλλογο μας μέχρι σήμερα” είπε ο Chris Pexlivanis.

“Ετοιμαστείτε, από εδώ και στο εξής, θα υπάρχουν πολλές στιγμές για να γιορτάσουμε σε αυτό το γήπεδο όταν δημιουργηθεί. Πρέπει να δημιουργηθεί μια βάση για να παρέχει πρόσβαση σε νερό, φυσικό αέριο και ηλεκτρισμό”.