Ο επιθετικός της Τότεναμ Χάρι Κέιν είναι πλέον ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην εθνική Αγγλίας και ετοίμασε μπέργκερ για καλό σκοπό.
Ο αρχηγός της Τότεναμ και της εθνικής ομάδας με το γκολ που πέτυχε κόντρα στην Ουκρανία, έγινε ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Εθνική Αγγλίας, φτάνοντας τα 55 τέρματα.
Το όνομα του μπέργκερ είναι «Record Breaker» και θα έχει την υπογραφή του Χάρι Κέιν, ενώ θα αποτελείται από φιλέτο κοτόπουλο μαριναρισμένο με λεμόνι και διάφορα βότανα, σαλάτα coleslaw, μαγιονέζα τσιπότλε και σάλτσα ντομάτας.
Το κόστος του μπέργκερ είναι 13.5 λίρες (15.5 ευρώ) και θα συνοδεύεται με τηγανιτές πατάτες με τις 7.29 λίρες να πηγαίνουν στα ταμεία του Ιδρύματος του Κέιν.
«Είμαι ενθουσιασμένος που δημιούργησα το μπέργκερ ‘The Record Breaker’ για να γιορτάσω το ότι έγινα ο πρώτος σκόρερ όλων των εποχών στην Αγγλία. Πρωτοβουλίες όπως αυτή είναι πολύ διασκεδαστικές, αλλά είναι σημαντικό ότι εμπλέξαμε το ίδρυμά μου για να βοηθήσουμε να συγκεντρωθούν χρήματα για φιλανθρωπικά ιδρύματα και προγράμματα ψυχικής υγείας σε όλη τη χώρα. Αυτή η νέα δημιουργία, όχι μόνο έχει καταπληκτική γεύση, αλλά κάθε πώληση θα στηρίξει επίσης άμεσα κάποιους απίστευτους σκοπούς, οπότε είμαι πραγματικά ευχαριστημένος. Ελπίζω να το απολαύσουν όλοι», ανέφερε ο Κέιν.




