01:40, Κυριακή
03 Ιουλίου 2022

Ο ΠΑΟΚ έστειλε επιστολή στον Κλάτενμπεργκ

Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έστειλε δύο επιστολές , η πρώτη με αποδέκτη τον Μαρκ Κλάτενμπεργκ και η δεύτερη με παραλήπτες τα υπουργεια Προστασίας του Πολίτη, Δικαιοσύνης το Αρχηγείο της ΕΛΑΣ και την ΕΠΟ για τα όσα έγιναν εντός και εκτός του ΟΑΚΑ.

Αναλυτικά όσα αναφέρουν οι επιστολές του δικεφάλου:

«Ο Λαόθ και η ομάδα του ήταν ψυχοπνευματικά ανέτοιμη, έκριναν με δυο σταθμά θέλοντας να κάνουν τον ΠΑΟΚ να νιώσει «ξένος» και μετά το βολικό αποτέλεσμα άφησαν κατά μέρους τη διεύθυνση του αγώνα και πέρασαν στη διαχείριση. Επιπλέον καταγγέλουμε ότι ο Λαόθ με τη συμπεριφορά του προκάλεσε τον βάναυσο ξυλοδαρμό αντιπροσωπείας του ΠΑΟΚ έξω από τα αποδυτήριά του. Συγκεκριμένες ατάκες -μεταξύ άλλων- για το πέναλτι του Παναθηναϊκού και τον πανηγυρισμό του Αϊτόρ είναι οι εξής:

«Συστήνετε στην ετήσια εκπαίδευση των ποδοσφαιριστών μας για θέματα διαιτησίας να τους προτείνουμε να διεκδικούν με το κεφάλι κάτω από το ύψος της μέσης τη μπάλα με την προσδοκία να τρακάρουν σε κάποιο πόδι; Σας παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη αυτής της απάντησης.

Συστήνετε να αποσύρουμε από τους ποδοσφαιριστές μας την σύσταση να μην προκαλούν πιάνοντας τα γεννητικά τους όργανα σε πανηγυρισμούς μπροστά σε αντίπαλους οπαδούς, γιατί αυτό πια δεν επιφέρει ποινή; Παρακαλούμε να αναλάβετε την ευθύνη και αυτής σας της απάντησης».