Οι δηλώσεις από το Καυτανζόγλειο…

Μπορεί η νέα απώλεια βαθμών να φέρνει τον Ηρακλή σε δύσκολη θέση σε ότι αφορά την υπόθεση άνοδο, όμως ο Νίκος Παπαδόπουλος έδειξε πίστη στην υλοποίηση του στόχου τονίζοντας ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια για να αντιστραφεί το κλίμα.
«Ξεκινήσαμε το παιχνίδι, λίγο μουδιασμένα. Φάνηκε ότι υπήρχε αρκετό άγχος, γιατί το ματς ήταν σημαντικό. Στη συνέχεια όμως, όσο περνούσε ο χρόνος ισορροπήσαμε. Στο δεύτερο ημίχρονο μαζί με τις αλλαγές που βοήθησαν, η ομάδα είχε την πλήρη υπεροχή, είχε και τις προϋποθέσεις να κάνει γκολ, αλλά δυστυχώς δεν τα καταφέραμε. Υπάρχει πολύ μεγάλη διάθεση από τους ποδοσφαιριστές , τα δίνουν όλα, δεν μπορούμε να έχουμε παράπονο από την προσπάθεια που κατέβαλλαν στον αγωνιστικό χώρο. Στο ποδόσφαιρο, χρειάζεται και η τύχη και σήμερα δεν την είχαμε. Θα μπορούσε και ο διαιτητής να μας δώσει πέναλτι, από εκεί που ήμουν φάνηκε να υπάρχει παράβαση. Έτσι θα κερδίζαμε και το παιχνίδι» τόνισε αρχικά ο προπονητής του Ηρακλή και πρόσθεσε: «Δεν κινδυνέψαμε σχεδόν καθόλου, αλλά δυστυχώς δεν πήραμε τους τρεις βαθμούς. Αυτό όμως που είπα στα παιδιά, είναι ότι υπάρχουν ακόμη περιθώρια, υπάρχουν πολλά παιχνίδια. Πιστεύω στην ομάδα και σε όλα τα παιχνίδια θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τους βαθμούς που χρειάζονται για να ανεβάσουμε τον Ηρακλή, όσο πιο ψηλά γίνεται»
Σε νέα ερώτηση για την φάση του πέναλτι, αλλά και την γενικότερη στάση της διαιτησίας του Ζούγρα στο παιχνίδι είπε: «Δεν θέλω να σχολιάσω την διαιτησία, πιστεύω ότι ήταν παράβαση, αλλά μπορεί να κάνω και λάθος καθώς ήταν δύσκολο να το δω από την θέση που βρισκόμουν. Εκεί όμως θα μπορούσαμε να προηγηθούμε και να κερδίσουμε το ματς. Συμβαίνει όμως. Δεν μπορούμε να κοιτάξουμε πίσω».
Και συνέχισε λέγοντας: «Έχω δείξει πιστεύω σε όλους τους παίκτες ότι τους πιστεύω. Θα παίξουν όλοι. Υπάρχει το υλικό και αυτό που κοιτάζω είναι να βγάζω θετική ενέργεια προς όλα. Αν γίνει το αντίθετο θα δυσκολέψουν κι άλλο τα πράγματα. Θεωρητικά η αρχή ήταν εύκολη με παιχνίδια, που μπορούσαμε να το κερδίσουμε, όμως υπάρχουν προσωπικότητες και μάλιστα πολλές που πρέπει να πάρουν την ομάδα στις πλάτες τους. Σίγουρα υπάρχει μια απογοήτευση, αλλά πρέπει να συνεχίσουμε».
Τέλος σχετικά με το τι αλλαγές θέλει να κάνει στην ομάδα είπε: «Είναι δύσκολο να αλλάξεις πολλά πράγματα σε δύο ημέρες, να βάλουμε πολλά στο κεφάλι των ποδοσφαιριστών. Υπάρχουν όμως στοιχεία όπως το να παίζουμε γρήγορα στην επίθεση και να μην δεχόμαστε εύκολα γκολ, που μπορούμε να τα βελτιώσουμε. Σήμερα δεν τα πήγαμε καλά στο σκοράρισμα. Θα προσπαθήσω να αλλάξω την εικόνα, σε συνδυασμό βέβαια με το να παίρνουμε παιχνίδια».
Νικολαίδης: “Μας πίεσε πολύ ο Ηρακλής”
Ο προπονητής του Αιγινιακού παραδέχτηκε την ανωτερότητα του Ηρακλή στο παιχνίδι, τονίζοντας πως πρώτη φορά αντίπαλη ομάδα πίεσε τόσο πολύ την δική του ομάδα.
Αναλυτικά όλα όσα είπε:
«Γνωρίζαμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι, όπως είναι όλα. Ο Ηρακλής έρχονταν από δύο ήττες και ήθελε πάση θυσία τη νίκη. Ξέραμε ότι θα έχει τη βοήθεια του κόσμου, είχε νέο προπονητή, που με τον ερχομό του θα έφερνε άλλο αέρα στην ομάδα. Όλα αυτά έκαναν ακόμα πιο δύσκολο το έργο μας. Εμείς κάναμε το παιχνίδι μας όπως πάντα. Θέλαμε να έχουμε την κατοχή.
Ξεκινήσαμε καλά, αλλά όσο περνούσε ο χρόνος η απόδοσή μας έπεφτε. Η καλύτερε ανέβαινε η πίεση του Ηρακλή. Δεν σας κρύβω πως από όσο καιρό θυμάμαι εγώ την ομάδα, πρώτη φορά παίξαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο κάνοντας κυρίως άμυνα. Ανταποκριθήκαμε καλά. Δεν μας έκανε πολύ μεγάλες ευκαιρίες ο Ηρακλής. Το αποτέλεσμα για εμάς είναι θετικό. Εχουμε δύσκολη συνέχεια. Αλλά συνεχίζουμε. Καλή συνέχεια στον Ηρακλή. Σήμερα απέδειξε ότι μπορεί να τα καταφέρει. Εχει ακόμα πολλά παιχνίδια»