, Πέμπτη
15 Μαΐου 2025

search icon search icon

Οπαδοί ΠΑΟΚ: «Το πρωτάθλημα θα παιχθεί στο γήπεδο και όχι στα δικαστήρια» (ΦΩΤΟ)

Το δικό τους μήνυμα για το ντέρμπι με την ΑΕΚ και την στήριξη προς τους παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου έστειλαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ.

Ανακοίνωση εξέδωσαν οι οπαδοί του ΠΑΟΚ, σχετικά με το μεγάλο ντέρμπι κορυφής των «ασπρόμαυρων» κόντρα στην ΑΕΚ την Κυριακή (11/02).

Αναλυτικά όσα αναφέρουν:

«Μετά και την κυριακάτικη παντελονάτη νίκη της ομάδας μας κόντρα σε όλους και σε όλα που μας κράτησε στην πρώτη θέση του πρωταθλήματος εφιστούμε την προσοχή στους πάντες πως αυτό το παραμύθι με τις διαιτησίες τελειώνει εδώ. Το πρωτάθλημα θα παιχτεί εντός των 4 γραμμών και όχι στις επινοήσεις των var ή σε δικαστικές αίθουσες(αγαπημένη τακτική κάποιων).

Ομάδα που κερδίζει δεν αλλάζει για αυτό λοιπόν καλούμε σύσσωμο όλο το λαό του Π.Α.Ο.Κ. την Κυριακή 11/2 για μια μηχανοκίνητη πορεία που δε θα έχει προηγούμενο. Είναι το τελευταίο ματς που η ομάδα δε θα μας έχει δίπλα της στις κερκίδες για αυτό και το πρώτο γκολ το βάζουμε εμείς στη Λεωφόρο Μεγάλου Αλεξάνδρου στις 17.15.

Υ.Γ: Πρωτάθλημα φέτος ο Π.Α.Ο.Κ.».

Ακολουθήστε τη Karfitsa στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις από τη Θεσσαλονίκη, την Ελλάδα και τον κόσμο.